Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

Punt i seguit

1 fotos

Ja fa 3 anys que vam engegar aquest projecte. Ho vam fer i l'hem tirat endavant amb la màxima il·lusió, generant notícies que ajudessin a conformar una personalitat pròpia als habitants del Baix Segre i voltants i buscant sempre l'objectivitat més transparent. Han estat 3 anys de lluita, com tot projecte que comença des de zero, però una lluita que ens ha agradat molt compartir amb tots vosaltres.

La direcció de l'equip de l'Altanto!! ha decidit passar el relleu a un altre equip, capaç de continuar amb el mateix sentiment que fins ara ens ha fet estimar aquesta revista com si d'un fill es tractés. Estem convençuts que tots els esforços posats en aquestes pàgines no seran en va i que com tots els canvis, aquest també serà positiu.

Però tot i amb això, ens acomiadem de vosaltres amb certa nostàlgia, com els pares d'aquell fill que s'ha fet gran i arriba l'hora que construeixi la seva pròpia vida lluny dels qui l'han vist créixer. De la mateixa manera, desitgem de tot cor que la revista Altanto!! continuï sent el reflex de la vida i personalitat pròpia del Baix Segre i doni encara més valor a aquest territori entranyable tan per la seva gent com pel seu valor natural, històric i arqueològic.

Volem donar les gràcies a tots els qui d'una manera o altra heu confiat en aquest projecte i ens heu ajudat a tirar-lo endavant i us demanem amb el sentiment més sincer a que ho continueu fent.

Perquè Altanto!! ets tu, Altanto!! som tots!!

 


Data de Publicació 04 Setembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Altanto!! "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.