Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

Nova etapa del l’Altanto!

1 fotos

Acabem de repartir un nou número de la revista Altanto. Amb aquesta nova edició que esperem que tingueu ja a les mans, iniciem un projecte professional, ja que l'equip que a partir d'ara farà possible aquesta publicació és diferent de l'anterior. Som un grup de ‘veterans' de la comunicació, que encetem amb molta il·lusió la nostra tasca.

Altanto! és una revista de referència en el Baix Segre, i així volem que continuï. Aquest número de novembre és especial. Ningú dubta que les eleccions al Parlament de Catalunya del 25-N, de les quals hem inclòs unes pàgines especials amb entrevistes als caps de llista per la circumscripció de Lleida, no són uns comicis més. El país està vivint uns moments històrics, i després del dia 25, amb la formació d'un nou govern, Catalunya reprendrà amb tota probabilitat un nou rumb.

Des de l'Altanto! volem fer-nos ressò d'aquest procés històric i convertir-nos en el seu altaveu a les poblacions del Baix Segre. Els lectors de l'Altanto! I també els que l'escrivim, som ciutadans de Catalunya, per la qual cosa som protagonistes directes dels canvis polítics i socials que s'esdevindran.

Altanto!, no cal dir-ho, vol continuar sent la plataforma de les notícies que des del Baix Segre es van produint, i volem que tots i cadascun de nosaltres participeu activament en la nostra publicació. Per això, us convidem a què continueu fent sentir la vostra veu, per tot allò que vulgueu, a través de Facebook i Twitter, la nostra pàgina web o mitjançant el correu electrònic.

El nou equip d'Altanto! es posa a la vostra disposició i espera continuar gaudint de la vostra confiança. Això no ha fet més que començar!

Data de Publicació 18 Novembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
No hi ha notícies relacionades Més notícies sobre " "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.