Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

SOLIDARITAT I ESPERANÇA

  Ja tenim aquí el 2013. Hem deixat enrere un 2012 difícil, socialment i política. La crisi econòmica, lluny d'alleujar-se, sembla més instal•lada que mai. L'índex d'atur, les bosses de pobresa, les retallades en els sectors més sensibles de la població, l'ombra de la intervenció econòmica... no constitueixen, realment, un panorama gaire esperançador.

  A Catalunya, aquest any que deixem, sobretot a partir de la segona meitat, hem viscut uns mesos polítics convulsos i, si més no, interessants. La multitudinària manifestació de l'11 de setembre, les eleccions anticipades, el pacte de govern CiU-ERC, el compromís d'un referèndum per l'any qui ve, són fets que no s'han vist, ni de bon tros, com a aïllats i sense significació. La multitudinària participació de la societat civil, exigint a la nostra classe política un compromís vers els greus problemes econòmics que Catalunya pateix, com la resta de l'estat espanyol i, no menys important, la qüestió identitària i sobiranista, són els dos ítems que han marcat els darrers mesos de la història del nostre poble. Europa ens observa. Allò que s'esdevingui a partir d'ara dependrà, i molt, de la capacitat dels nostres polítics d'escoltar, de saber exercir la democràcia, de la capacitat de diàleg i respecte. I de saber copsar allò que la ciutadania li està demanant.

  Menció apart mereix la solidaritat que un cop més, el poble català, ha demostrat en moments tan durs. El Gran Recapte d'Aliments i les dues Maratons -que han tingut ressò en nombroses activitats de les nostres poblacions del Baix Segre i les quals la nostra revista reflecteix amb orgull- han assolit rècords de resultats i participació, malgrat la difícil conjuntura.

  Sigui quin sigui el futur que s'esdevindrà, hem d'estar orgullosos, com a catalans, de pertànyer a aquest fantàstic país que demostra, dia a dia, en petits i grans gestos, que els seus valors humans de solidaritat i germanor són molt més ferms que mai. I això ens ha de fer tenir confiança en què els propers mesos, que probablement seran encara difícils, ens permetran, sens dubte, albirar la llum al final del túnel. Aquest és el desig i el convenciment dels qui fem aquesta revista. Des de l'Altanto! un desitgem un bon i esperançador 2013.

   

  Data de Publicació 01 Gener de 2013
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Altanto!! "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.