Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

L'hora de fer balanç

1 fotos

Ha arribat l'hora de seure'ns, mirar enrere i valorar la feina feta. Són molts mesos treballant en aquest projecte que ha aconseguit treure quatre revistes al carrer i dibuixar una línia ascendent pel que fa a visites a la pàgina web. Poc a poc heu anat confiant en nosaltres i la desconfiança ha anat minvant. Els inicis són durs, és cert, i tots sabem en quina situació econòmica ens trobem, però quan els resultats evolucionen positivament, la satisfacció es multiplica. Fa tot just unes setmanes publicàvem orgullosos que la pàgina web havia superat les 1.000 visites mensuals. Ara estem a punt d'arribar a les 1.800. I volem seguir creixent.

Us hem transmès els fets més difícils d'explicar ocorreguts al Baix Segrià, notícies dures o tristes que hem intentat cuidar al màxim. A vegades ens ha tocat explicar una realitat que no ens agrada, però hem procurat informar-vos amb la màxima rigurositat possible. D'altra banda, ens ha omplert de joia anunciar-vos els fets que passaran a la història, com l'ascens del CF Soses Femení. L'Altanto!! ja forma part de tots vosaltres i créixer al costat d'aquesta terra ens fa sentir orgullosos.

Tot això és gràcies a tots vosaltres, els qui d'una manera o altra creieu en nosaltres i ens ho demostreu dia a dia. Als lectors, als anunciants, a les entitats que col·laboreu amb nosaltres, als ajuntaments, també als internautes, als usuaris del Facebook i del Twitter, als que ens visiteu dia rere dia per estar informats, als que ens deixeu missatges a la bústia i comentaris a la web... A tots. A tu. Sense tots vosaltres res d'això seria ara una realitat.

Data de Publicació 02 Juny de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Altanto!! "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.