Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

L'Altanto!! ja és aquí

Revista amb informació del Baix Segrià

  Benvolguts veïns/es del Baix Segrià:

  Primer que tot em vull presentar. Em dic "altanto!" i sóc una revista molt simpàtica i divertida que vull agradar a petits i grans. No cal que paguis per llegir-me perquè sóc gratuïta i sortiré un cop cada dos mesos per explicar tot el que passa als pobles del Baix Segrià. També us parlaré de moda i bellesa, de noves tecnologies, de natura i medi ambient o d'oci i cultura, entre altres seccions que tinc. Si no us agrada gaire llegir, podeu fer els passatemps, enviar fotos per a que surtin publicades o sinó consultar l'agenda cultural per anar a visitar una exposició, anar a veure una obra de teatre o assistir a un concert. D'altra banda, al final de les meves pàgines podràs trobar una guia de telèfons d'interès per si algun dia et fan falta. Tot això també ho trobaràs a la meva pàgina web www.altanto.cat, on els continguts estaran ampliats i actualitzats.

  M'agradaria fomentar el sentiment local entre els pobles del Baix Segrià, perquè sovint sembla que només tenen vida els pobles més grans. Vull demostrar que als pobles petits també hi passen coses i que són igual d'importants que les que passen a les grans ciutats. Desitjo que m'ajudis a fer-me gran i que em diguis de què vols que parli en el pròxim número. Per això tinc una secció dedicada a tu, on pots opinar sobre qualsevol tema, on pots queixar-te o agrair alguna cosa. A més, t'ajudaré a trobar el que busques en l'apartat d'anuncis breus.

  Neixo amb moltes ganes i molta il·lusió i sóc fruit d'hores i hores d'esforç. Desitjo ser algun dia una publicació de referència per als pobles més petits del Baix Segrià i donar veu a tot allò que és digne de tenir-ne. No em vull oblidar ni del més petit ni del més gran perquè tots som importants.

  Així que, altanto! Que ja estic aquí!

  Data de Publicació 09 Novembre de 2009
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Altanto!! "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.