Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

Tornem a la feina

1 fotos

Ja fa uns dies que els nens han tornat a l'escola, els adults a la feina i els joves a la universitat. Les vacances i les festes majors ja s'han acabat i ara només queda aquell record d'aquells dies inoblidables al nostre pensament. N'hi ha que enguany han afrontat el seu primer dia a la llar d'infants lluny dels pares, altres han començat la universitat amb cert recel i temor i d'altres comencen una nova feina. Sigui com sigui, tot torna al seu lloc.

Ara és el moment d'agafar les classes amb ganes i esforç, l'hora de tornar a la feina amb energia i positivisme. També és el moment per proposar-nos nous reptes com deixar de fumar, començar a fer esport, o apuntar-nos a aquelles classes de dansa del ventre que tanta il·lusió ens fan.

Els alumnes han trobat canvis importants en aquest nou curs escolar. Les classes han començat una setmana abans, el 7 de setembre, i hi haurà una setmana de vacances entre febrer i març per compensar-ho. L'inconvenient el tindran els pares dels poc més de 1.240.000 alumnes que han començat aquest nou curs, ja que s'hauran de trencar el cap per rumiar on deixen el fill mentre tots dos treballen. A banda d'això, també se suprimirà la jornada intensiva tan necessària al juny, quan els termòmetres ja hauran marcat en alguna ocasió els 30ºC. Tot això sense oblidar la digitalització de les aules, que sembla que està portant alguns problemes.

Les vacances han de servir per a que tornem renovats i amb la ment fresca per agafar un nou any amb il·lusió. Tenir un pensament positiu és l'element clau per aconseguir-ho.

 

Data de Publicació 27 Setembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " vacances "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.