Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

Feliç aniversari

1 fotos

Ho hem aconseguit. Hem complert 1 any. Han estat 12 mesos de molt treball, moltes hores, sacrifici, dedicació, compromís, il·lusió, esforç, i tants altres substantius que no deixarien espai a tantes altres paraules que volem expressar.

Aquesta és la setena revista, la que compleix un any des que vam treure al carrer la primera edició i per celebrar-ho, hem afegit una nova secció titulada Emprenedors. Els inicis són difícils, pocs són els que creuen en una nova idea i menys encara els qui aposten per ella. Però hem superat les adversitats i ara tenim l'orgull, la satisfacció i la felicitat d'escriure aquestes línies. No sabíem quina seria l'acollida d'aquest ambiciós projecte, que busca ser, com tantes vegades hem manifestat, la publicació de referència del Baix Segrià. Paral·lelament, la pàgina web ha millorat molt, tant en continguts com en presentació i serveis, a més d'augmentar cada dia el nombre d'internautes que acudiu a l'Altanto!! per assabentar-vos de les notícies d'aquí.

Sou molts els que us adreceu a nosaltres per promocionar les activitats del vostre poble, associació o entitat, els que voleu que l'Altanto!! sigui la veu de les vostres reivindicacions, dels vostres agraïments. Trobar-nos amb la veu més sincera d'algú que ens felicita per la feina que estem fent ens ompla d'alegria i ens anima a continuar endavant amb les mateixes ganes i il·lusió que teníem ara fa un any.

Volem aprofitar aquest espai per desitjar-vos unes bones festes i un feliç any nou 2011. El nostre desig més sincer és seguir fent créixer aquest projecte. Volem ser la teva revista i la de tots i ens esforçarem al màxim per aconseguir-ho.

Data de Publicació 21 Novembre de 2010
Comentari Article1 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Altanto!! "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.