Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Editorial

Enrere

Les municipals a la cantonada

1 fotos

El 22 de maig, tots els ciutadans estem cridats a les urnes per escollir la persona o el grup de persones que més bé representin els nostres interessos. Seran unes eleccions en certa mesura peculiars, immerses en un context de crisi econòmica, d'atur i de contenció de la despesa pública.

Les xarxes socials també han jugat un paper molt important en aquests comicis. A Alcarràs, un gran nombre d'usuaris ha expressat la seva opinió sobre la gestió de l'equip de govern d'una manera lliure i sense embuts. Amb pocs dies, s'ha generat un debat al Facebook que manté expectants a tots els usuaris i que segurament, sense les noves tecnologies no hagués estat possible. D'una manera o altra, gràcies a aquesta eina, la implicació amb la política ha estat més elevada.

Les xarxes socials també són el reflex del descontentament dels veïns. Un altre exemple el trobem amb la possible creació del Pirum, el Partit Ibèric dels Romanesos, a partir del qual van sorgir opinions contràries dels propis alcarrassins als murs, arribant fins i tot a la creació d'un grup que està en contra de la formació d'aquest partit polític.

No hem d'oblidar tampoc el valor que li donem els ciutadans a la classe política. L'últim baròmetre del CIS ja deixava clara l'opinió pública sobre aquesta qüestió. Un 37,5% dels enquestats creu que la situació política a Espanya és dolenta; un 29,7% molt dolenta; i un 24% regular.

La gota que fa vessar el vas és la ja coneguda situació econòmica. La crisi no només afecta ja a l'alt índex d'atur entre la població, sinó que ja és prou coneguda la delicada situació de l'administració central i autonòmica. La contenció de la despesa està a l'ordre del dia i un exemple clar ens el dóna el Govern de la Generalitat. Sigui com sigui, les eleccions municipals han de ser el reflex de la voluntat del poble.


Data de Publicació 16 Maig de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " ajuntaments , eleccions "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.