Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 1 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

Construccions Torressenques s'adapta als nous temps

1 fotos

Construir ja no és tan fàcil com ho havia estat anys enrere. Moltes empreses han deixat de treballar degut als alts costos que té actualment construir d'acord amb la nova normativa la qual inclou, entre altres mesures, ventilació a totes les habitacions o una teulada preparada per la instal·lació de plaques solars. Aquestes noves directrius fan encarir l'habitatge i aquest és un dels motius pels quals moltes empreses del sector han deixat de construir.

Aquest no és el cas de Construccions Torressenques, una de les poques empreses que ha aconseguit adaptar-se als nous temps. Conscients d'aquest encariment a l'hora de construir, s'han reinventat per fer front als nous costos i ho han aconseguit gràcies al seu model de treball, que evita contractar serveis fora de l'empresa per reduir despeses. Això els permet oferir uns preus econòmics amb uns dissenys d'alta qualitat. Precisament, ara han acabat una promoció de pisos al c/ Comerç de Torres. 

Aquesta empresa, que tota la vida ha construït a Torres i compta amb més de 90 anys d'experiència, ha passat de generació en generació i destaca pel seu bon saber fer. Ofereixen una gestió complerta des de l'adquisició del solar i la redacció del projecte fins a l'entrega de l'obra, tot per a què el client no s'hagi de preocupar de res. A més, tant l'arquitecte, com l'aparellador, els enginyers i les tasques d'administració, gestió i comptabilitat són assumides per professionals de la mateixa família, fet pel qual es caracteritzen per un tracte i servei de proximitat. Al capdavant hi ha els actuals gerents i caps d'obra, els germans Josep Lluís i Laureà Martín Val. D'altra banda, també ofereixen serveis de rehabilitació i reformes d'habitatges. 

 

 

Data de Publicació 22 Gener de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " empreses , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.