Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

Nou servei de logopèdia al Baix Segre

3 fotos

Com a éssers socials que som, la comunicació és vital per poder desenvolupar-nos com a persones. Les dificultats en el llenguatge, la parla, la veu o en la deglució (empassar aliments) poden arribar a convertir-se en un inconvenient o fins i tot en una preocupació obsessiva.

La logopèdia tracta precisament aquestes dificultats, alhora que les avalua i les diagnostica. La logopeda Esther Muñoz viu a Alcarràs i ja feia temps que volia oferir els seus serveis als alcarrassins i als habitants del Baix Segre, ja que no existeix un centre proper i els interessats es veuen obligats a desplaçar-se a Lleida ciutat. Degut a la importància de treballar a nivell interdisciplinar s'ha decidit per instal·lar-se al centre de fisioteràpia Raky's d'Alcarràs per tal de combinar aquestes dues disciplines quan sigui necessari. La pèrdua del llenguatge degut a afectacions de tipus neurològic -ictus, tumor, alzheimer...-, afonies, dificultats en la parla i en l'aprenentatge del llenguatge o dificultats a l'hora d'empassar aliments són només alguns dels aspectes que tracta la logopèdia i que s'han de tractar a nivell global i no només específicament dels òrgans que hi intervenen. I és que tal i com assegura l'Esther, "tot el cos ens parla i hem de saber escoltar-lo". 

Per concertar visita amb la logopeda us heu d'adreçar al centre Raky's d'Alcarràs o trucar al telèfon de contacte que hi ha disponible per a les persones interessades. 

 

 

 

 

Data de Publicació 06 Juny de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , empreses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.