Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

L'Intermarché d'Alcarràs ara és Bon Preu

La cadena osonenca finalitza la compra amb la integració de 30 establiments a Catalunya en 6 setmanes

1 fotos

Els alcarrassins i alcarrassines i la majoria de veïns del Baix Segrià ja us haureu adonat que el supermercat Intermarché ha passat a ser Bon Preu. Això és perquè després de mesos de negociació el Grup Bon Preu va signar a mitjans de febrer l'adquisició definitiva dels 51 supermercats Intermarché ubicats a l'estat espanyol, entre ells el d'Alcarràs. Des d'aleshores i fins a dia d'avui s'han reformat i obert les portes de 30 dels establiments inclosos en l'acord.

La operació ha permès la incorporació de la plantilla d'Intermarché, que suposa un total de 800 persones i que se sumen a les 200 contractades per fer front a la integració. Prop de 1.000 treballadors que suposen superar les 4.000 persones en plantilla. En els mesos de març i abril, a banda de reformar els establiments, també s'ha format a tot el personal.

Els nous establiments, que s'han convertit a les ensenyes Bonpreu i Esclat, es troben en diferents poblacions catalanes on l'empresa encara no hi era present, com per exemple a Alcarràs.

Amb l'objectiu de poder gestionar amb la màxima eficiència les noves botigues ja han començat les obres per ampliar els magatzems que l'empresa té a Balenyà (Osona) amb un total de 8200 m2. Està previst que les obres finalitzin l'octubre del 2010 i la inversió serà de 6 milions d'euros.

Segons el director comercial de Bon Preu, Antoni Amblàs, "el nostre objectiu és que el client que entri a una d'aquestes botigues tingui la sensació que allò ha estat un Bonpreu tota la vida, tan per l'espai i imatge com també pel servei rebut del personal de la botiga".

L'adquisició dels supermercats Intermarché permetrà assolir els 150 establiments. La xifra de negoci del grup, 509 milions d'euros en l'exercici 2009, es preveu que creixi fins als 700 milions en el present exercici, fet que suposaria un increment del 38%.

Data de Publicació 06 Maig de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , empreses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.