Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

Cinc empreses del Baix Segrià participen a Fruit Attraction a Madrid

1 fotos

La Cooperativa Agrícola d'Albatàrrec, Font Badia Sl (Fruites Pont) de Torres de Segre, Fruits de Ponent SCCL d'Alcarràs, Fruits Sant Miquel SL de Soses i Viyefruit d'Alcarràs. Aquestes són les empreses que participen a la segona edició del Fruit Attraction que enguany té lloc a Madrid. La fira ha començat avui i finalitzarà aquest divendres 22 d'octubre.

En total són 22 els expositors catalans que hi seran presents, 19 dels quals són firmes productores i comercialitzadores de fruita. Val a dir que la fruita fresca constitueix una de les principals produccions agràries de Catalunya pel seu pes econòmic, per la superfície de conreu, per la seva importància relativa en la producció de l'Estat espanyol, i per la seva orientació exportadora. Aproximadament, el 90% de la fruita que es produeix a Catalunya es destina a la comercialització en fresc, i el 7% té com a destí la indústria transformadora.

Es tracta del sector agrícola amb més pes en la Producció Final Agrària (PFA) catalana. Respecte de la resta de l'Estat, Catalunya representa, quant a producció, el 30% en poma, el 40% en pera, i el 20% en préssec i nectarina. La producció mitjana de fruita dels darrers anys és de 950.000 tones.

 

Data de Publicació 19 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " agricultura, fruticultura, ramaderia , Albatàrrec , Alcarràs , empreses , fires , Soses , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.