Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Emprenedors

Enrere

Comença un 2011 ple de canvis

La pujada de la llum i el gas i les restriccions pels fumadors són els més destacats

1 fotos

Acabem de posar punt i final a tota una dècada per donar pas a la següent. Comença un any carregat de novetats que en alguns casos ens farà rascar més la butxaca que ara fa un any. Donem inici al 2011 amb una crisi econòmica que sembla no trobar ben bé la sortida, els anys de la qual es poden comptar amb massa dits de la mà. Però arriba també l'any de les eleccions a les Cambres Agràries, les municipals i les estatals, que podrien donar un gir o no a la situació del país.

En primer lloc, s'apugen els serveis de llum i gas i no ho fan pas poc. En el cas de la llum, notarem un increment de gairebé el 10% en la nostra factura, mentre que el gas ho farà en gairebé un 4%. Com cada any, augmenten també les tarifes del transport públic, com el TMB i Renfe Rodalies, on l'increment se situarà al 3% aproximadament. De la mateixa manera, s'apugen també els peatges de la Generalitat amb un 3,5% i també ho faran les carreteres amb peatge estatal. Mentrestant, l'IPC se situa al 2,3%. A tot això cal sumar-li l'augment dels carburants des de ja fa unes setmanes i la pujada del preu del tabac.

El tabac. Un altre dels canvis importants aplicats en aquest començament d'any 2011. A partir d'ahir, dia 2, està prohibit fumar en qualsevol espai públic tancat. En aquest grup hi entren tots els bars, restaurants i locals d'oci nocturns. Tampoc es podrà fumar als recintes hospitalaris, parcs infantils i centres educatius. Es calcula que gràcies a aquesta nova llei, a Catalunya es reduiran fins a 800 morts provocades per inhalació de fum de tabac. Les sancions econòmiques per incomplir la llei van dels 30 als 10.000 euros.

 

Data de Publicació 02 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " preus , subministres "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.