Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Rècord de participació a la III Xallenge David Duaigües a Seròs

3 fotos

Més de 650 participants han gaudit aquest diumenge a Seròs de la segona prova de BTT de la III Xallenge David Duaigües i han pogut gaudir d'un recorregut ple de senders i corriols i d'uns paisatges espectaculars de l'Aiguabarreig, riu Segre i Montmeneu.

Tot just passaven 8 minuts de les nou del matí quant Albert Castellnou (Surdet) ha donat el tret de sortida, després que Xavi Teixidó pronunciés unes paraules donant la benvinguda als participants i recordant a David Duaigües, al qui se li dedica aquesta prova i enguany, d'una manera especial també als bikers Pedro Pedrosa i Juan Alcázar, que es van deixar el passat mes de febrer. 

Els més valents han pogut triar un circuit més llarg i exigent d'uns 50 km i els que s'inicien al món de la BTT han pogut triar un circuit d'uns 30 Km. Durant tot el circuit els participants s'han trobat amb més d'un centenar de voluntaris que han ajudat a aconseguir l'èxit de la prova.

Tots els participants i els seus acompanyants, així com tots els que s'han acostat al municipi de Seròs, també han pogut gaudir d'un esmorzar de pa torrat i cansalada.

El primer a trepitjar la meta ha estat Christian Vazquez, de Reus, i la primera dona, Mercè Petit. El primer local ha estat Fernando Romia (nano), que s'ha emportat una inscripció pels Pedals d'Occitania.

Durant tota la jornada s'ha pogut comptar amb la presència del delegat de la Federació de Ciclisme a Lleida, Jordi Puche, que ha felicitat als organitzadors i ha assenyalat que proves com aquesta fan viure l'esport a Lleida.

 

Data de Publicació 11 Març de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Bombers , ciclisme , Seròs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.