Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El CF Soses es guanya l'ascens a Primera Catalana

Durant la lliga les sosines han guanyat tots els partits menys un, que el van empatar

6 fotos

L'esforç, la constància, el treball en equip i el compromís ho han fet possible. El CF Soses Femení ha guanyat la lliga i, per tant, un merescut ascens a la categoria de Primera Catalana. I és que les jugadores dirigides per Sisco Bieto només han empatat un sol partit en tot el campionat, mentre que la resta els han guanyat tots. Tot això sense oblidar que tan sols fa tres anys que s'han incorporat al terreny de joc.

La lliga

"Al principi de lliga ja es respirava ambient guanyador" assegurava la presidenta del club, Sara Plaza, en una entrevista amb la revista Altanto!!. I és que en poc temps, el nivell tècnic de les jugadores ha augmentat considerablement fins al punt de quedar primeres en la classificació. La tasca dels místers, en Sisco Bieto i en Jonatan Bernal ha estat decisiva, alhora que l'afició s'ha mantingut present en tots els partits.

El triomf

Eufòria, alegria, emoció, felicitat...amb aquestes paraules descrivien Sara Plaza i Mònica Sirisi, presidenta i exjugadora del club respectivament, la sensació de les jugadores durant l'acte de celebració del títol de lliga del CF Soses Femení amb l'entrega de la copa i trofeus per les campiones. Tot el camp va ser per elles i és que aquell dia tenien partit amb La Granja d'Escarp però aquestes no es van presentar. Matemàticament, les sosines ja eren campiones. Animació infantil, agraïments als patrocinadors, fotos...Fins que va arribar el moment esperat: l'entrega de la copa a la capitana de l'equip, Clara Plaza. A ritme del We are the champions van aixecar-la alhora que plovia confeti i s'encenia una traca. "Encara se'm posa la pell de gallina", recordava l'exjugadora Sirisi.

La mirada a Primera Catalana

Les jugadores del CF Soses Femení afronten l'ascens amb optimisme. Saben que l'inici de la propera temporada serà similar als propis inicis. No obstant, les ganes, l'esforç, el compromís i la constància saben que no han de faltar. D'altra banda, per posar-se al nivell de la categoria, l'Ajuntament de Soses durà a terme l'ampliació del bar del camp, així com també la rehabilitació dels vestuaris, a banda d'atorgar-los una subvenció.

Un projecte de continuïtat

De moment el CF Soses Femení ja compta amb un equip aleví constituït, a banda de l'infantil i el primer equip. Ara, però, la normativa de la Federació Catalana està en procés de canvi, pel que la idea de formar un equip juvenil i un filial del primer equip que jugaria a Segona Catalana estan encara pendents.

 

Tots els que estigueu interessats en formar part d'aquest club, ja sigui formant part de la plantilla o de la junta poder sol·licitar informació a www.desoses.cat o al 619 739 885.

La revista Altanto!! vol felicitar a tot l'equip de CF Soses Femení per l'ascens. Enhorabona!

 

Data de Publicació 02 Juny de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " futbol , Soses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.