Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 6 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Prop de 40 pilots es disputen la Copa Catalana de Minimotos

El Circuit d'Alcarràs va acollir aquest diumenge la penúltima prova d'aquesta competició

  • Categoria Aleví, Xavier Artigas. Pix MotoRR
  • Categoria Base, Jordi Puerta. Pix MotoRR
  • Pòdium Sènior B. Pix MotoRR
  • Polini, Andreas Perez. Pix MotoRR
  • Senior A, Guillermo Mora. Pix MotoRR
5 fotos

Les condicions meteorològiques van acompanyar la penúltima prova de la Copa Catalana de Minimotos que va tenir lloc aquest diumenge al circuit alcarrassí. Prop de 40 pilots van acudir a les instal·lacions per demostrar les seves habilitats davant d'un públic assistent que va vibrar d'emoció.

Francisco J. Salmerón (Sènior A), Jesús Talaven (Sènior B), Sergio García (Polini), Xavier Artigas (Aleví), Jordi Porta (Base) i Killian Moreno (Open) van ser els pilots més ràpids en els 15 minuts disputats d'entrenaments.

En la prova Sènior A ha resultat vencedor de la primera carrera Simón Guarino, i a més ha sentenciat el campionat al seu favor. En la segona mànega ha estat Francisco J. Salmerón qui s'ha classificat en primer lloc. En la classe Sènior B, Oriol Rodríguez s'ha col·locat al capdavant provisionalment en el campionat en quedar primer i segon en les carreres d'aquest diumenge, després d'ell s'ha situat Javier Sáez. Jesús Talaven, que no ha pogut puntuar, passa a la tercera posició de la classificació general. El pilot de Polini Andreas Pérez ha estat el primer en ambdues mànegues i després d'ell Sergio García, encara així no ha aconseguit arrabassar-li el primer lloc en la provisional del Campionat.

El jove que disputa en la categoria Aleví, Xavier Artigas, es va declarar vencedor de les dues mànegues, per davant de Joan Ruiz i Marc Berengué. En categoria Base, Jordi Porta es proclama vencedor del campionat, obtenint el primer lloc en les dues carreres, i Sara Nialet sentencia el 2n lloc, després d'haver obtingut 2a i 4a posició en cadascuna de les mànegues. Killian Moreno va ser el clar dominador en la categoria Open, passant primer sota la bandera a quadres en les 2 mànegues, donant peu a una fi de copa ben ajustada.

La Copa Catalana de Minimotos tancarà l'any 2010 en el circuit d'Osona el proper 17 d'octubre, i en 15 dies podrem gaudir d'una nova prova de la Copa Catalana de Karts en el circuit mixt d'Alcarràs.

 

Data de Publicació 03 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.