Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

L'emoció de la velocitat s'apodera del Circuit d'Alcarràs

  • Toni Vitores. Pix MotoRR
1 fotos

Tanca el Triangular de Velocitat Rodi-Michelin d'aquesta temporada amb unes carreres espectaculars. La boira va donar la benvinguda als pilots inscrits a l'última prova del Triangular de Velocitat Rodi-Michelin. Aquest fet va fer retardar una hora l'inici de la jornada en pista. Mentre la boira es dissipava, es van realitzar les verificacions i tots els pilots es van preparar per sortir a pista. A les 11 hores es va donar el tret de sortida als entrenaments cronometrats de la categoria 600cc. I seguidament als entrenaments de motos de major cilindrada, la categoria 1000cc.

Una vegada finalitzades les dues cronometrades de cada categoria Vicent Pach va aconseguir encapçalar la graella de 1000cc i Juan Daniel Tobar es va col·locar al capdavant de la graella de 600cc. A les 13:30h es va donar la sortida de la primera mànega de 600cc que va ser guanyada per Juan Daniel Tobar, després d'una espectacular remuntada. També va aconseguir la victòria a la segona mànega, en una carrera molt accidentada, sent el clar dominador de la jornada, i proclamant-se campió de la classificació general del Triangular de Velocitat Rodi-Michelin en la categoria de 600cc.

Vicent Pach aconseguia la victòria en la primera mànega de la cilindrada major, després d'una desafortunada caiguda de Toni Vitores. En la segona mànega va ser Pedro Castell qui va creuar en primera posició la línia de meta, seguit de Vicent Pach, després d'una mala sortida i posterior remuntada. Aquesta segona posició li va servir per proclamar-se campió del Triangular de Velocitat Rodi- Michelin en la categoria de 1000cc. Amb aquesta prova es va donar per finalitzada l'edició del present any del Triangular de Velocitat Rodi-Michelin. A principis de desembre es tancarà la temporada amb la tercera prova del Triangular de Resistència Rodi-Michelin.

 

Data de Publicació 24 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.