Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El Soses Femení debuta a Primera Catalana

L'objectiu de les sosines és mantenir la categoria

  • CF Soses Femení A
  • CF Soses Femení B
2 fotos

El CF Soses Femení debuta enguany a Primera Catalana després de guanyar-se un merescut ascens durant la temporada passada. El primer partit, jugat a casa contra el Sant Cugat Esport, va acabar amb un empat a 3, un bon resultat en els inicis que va animar tant a les jugadores com a l'afició. De moment encara no han guanyat cap partit, però les ganes de treballar i la voluntat de les sosines donaran els seus fruits tard o d'hora.

L'objectiu de les noies d'en Francesc Bieto i Francesc Barneo no és cap altre que el de mantenir la categoria, tan sols han d'evitar quedar en els dos darrers equips. Afronten la temporada conscients de l'alt nivell de la categoria i de la intensitat amb què s'hi juga. Cal recordar que durant la temporada passada van guanyar tots els partits disputats menys un, que el van empatar. Ara, les sosines, tal i com explicava Mònica Sirisi, viuen una situació similar a la dels seus inicis com a equip: no coneixen la tàctica ni el nivell dels equips rivals, practiquen noves jugades per aplicar al camp de joc, tenen cert neguit i nerviosisme... un còctel del qual en resulta emoció, esforç, sacrifici, voluntat, motivació i il·lusió. Uns sentiments que són gairebé palpables al terreny de joc.

La reestructuració de les categories dutes a terme per la Federació Catalana d'Esport ha provocat que ara hi hagi 3 equips a Soses: el primer equip o CF Soses Femení A, el que juga a Segona Catalana o CF Soses Femení B, i l'Infantil, que de moment es prepara per entrar en competició. El debut del CF Soses Femení B es va disputar al camp de l'equip favorit per endur-se el títol, el Garrigues A, que va acabar amb un 5-0. Tot i això, la presidenta del club, Sara Plaza, en va destacar la bona posició de les sosines, tenint en compte que només han entrenat un mes i mig.

La junta del CF Soses Femení ha volgut destacar la col·laboració que l'Ajuntament de Soses està duent a terme amb l'equip. També volen agrair el suport de les empreses, patrocinadors, socis i simpatitzants, a banda de les persones que s'hi involucren i hi treballen sense esperar res a canvi.

Tots els que estigueu interessats en formar part o col·laborar amb aquest club, podeu sol·licitar informació a www.desoses.cat o al 619 739 885.

 

Data de Publicació 17 Octubre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " futbol , Soses "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.