Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 104Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

Resistència al Circuit d'Alcarràs

  • Foto: Pix MotoRR
  • Foto: Pix MotoRR
2 fotos

Els inscrits a la nova Copa Catalana de Resistència Rodi van ser rebuts per un sol radiant en les instal·lacions del circuit lleidatà. Els més de 80 pilots inscrits en aquesta prova van poder gaudir d'una temperatura ambient i unes condicions de pista excepcionals. Així mateix el públic present en les instal·lacions del circuit va poder viure les dues carreres de resistència al més pur estil de les grans cites de l'especialitat.

Amb puntualitat suïssa, els pilots de la Copa Catalana Resistència Clàssiques van sortir a pista per marcar el temps que els va posicionar en la graella de sortida. Alguns equips van aprofitar també per acabar d'ajustar les seves històriques montures. Els més ràpids en aquests quaranta minuts d'entrenaments van ser els pilots amb la Bultaco dorsal 20, Joan Bultó i Joan Navarrete, seguits molt d'aprop per la BMW dorsal 25 de Francisco Catrain i Santiago Joaniquet.

Quan faltaven 15 minuts per les 12 del migdia es va donar inici a la carrera de resistència de les motocicletes clàssiques. Una altra vegada els dos equips més ràpids en els entrenaments van ser els clars dominadors de gran part de la prova, però primer una desafortunada caiguda de l'equip de Catrain i Joaniquet, i més tard una fatal avaria en la moto de l'equip de Bultó, van donar lloc a una victòria molt ajustada de l'equip de Pol Fontquerni (1), seguits del de Joan Font (66) i Club Amacs (27).

La sortida per a la cursa de les RR va ser poc després de les 15 hores, amb l'equip Team 50 Borges Racing (57), Circuit Alcarràs 1 (1) i Ruarte Competició (74) en les primeres posicions de la graella de sortida, després d'haver obtingut els millors cronos en els entrenaments classificatoris de primera hora. Per a aquesta cursa els equips Circuit Alcarràs 2, Ruarte Competició i Circuit Alcarràs 1, van ser els que es van mantenir sempre en les primeres posicions i finalment els que van arribar al final de les 3 hores de carrera amb més voltes completades, quedant primers l'equip Circuit Alcarràs 2 amb 104 voltes, segons Circuit Alcarràs 1 i tercers Ruarte competició, tots dos amb 103 voltes.

La propera cita en el Circuit de Alcarràs serà per a la realització de la prova del Campionat Català d'Automobilisme el dia 17 d'abril de 2011.

 

Data de Publicació 20 Març de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , automobilisme , Circuit Alcarràs , motociclisme "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.