Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

La Cursa de Bombers Lleida acull un Tast Solidari per Creu Roja

Els beneficis obtinguts es destinaran als kits de suport social per infants en situació vulnerable

1 fotos

La Cursa de Bombers Lleida que es desenvoluparà el proper diumenge 27 de març acollirà un Tast Solidari per finançar els kits de suport social que Creu Roja distribueix entre les famílies més afectades per la crisi econòmica. L'Associació Lleidatana de Cuiners (ALL Cuiners) organitza aquesta acció, que es durà a terme al village de la Cursa de Bombers, al Pavelló de Vidre dels Camps Elisis. En concret, ALL Cuiners oferirà una degustació de "tapes" entre el públic assistent i participant a la Cursa que promou l'Agrupació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida. El Tast Solidari també compta amb el suport de les marques Cèrvoles, Mas Blanch i Jové, Frit Ravich i l'Olivera.

Així, durant el matí de diumenge, un grup de persones voluntàries de Creu Roja serviran les "tapes" elaborades pels membres de ALL Cuiners i els beneficis obtinguts es destinaran als kits de suport social que cobreixen les necessitats bàsiques (alimentàries i higièniques) d'infants en situació vulnerable. Aquests kits, que bàsicament contenen bolquers i aliments per a nadons, es distribuiran entre les famílies més desafavorides que són usuàries de Creu Roja Lleida.

Per altra banda, Creu Roja Lleida també participarà en els serveis preventius de la Cursa de Bombers amb un punt d'assistència als Camps Elisis. En total, hi haurà nou voluntaris socorristes amb dos vehicles a motor i dos bicicletes.

Cal recordar que aquesta és la segona edició del Tast Solidari. ALL Cuiners ja va organitzar una primera acció l'any passat a la plaça Sant Joan de Lleida a benefici de les persones damnificades pels terratrèmols d'Haití i Xile.


Data de Publicació 23 Març de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " atletisme , Cuina , Lleida , solidaritat "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.