Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Esports

Enrere

El pantà d'Utxesa acull la 14a Festa del Pescador

1 fotos

Un any més, el Club Esportiu de Pesca Torres de Segre acull la una cinquantena esportistes vinguts de totes les contrades veïnes per celebrar la Festa del Pescador.

Des de els seus inicis l'any 1997, l'entitat es dedica a la pesca continental i a la programació dels tornejos de pesca validats per la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting.

De totes les activitats realitzades durant l'any s'hi troba la més representativa i concorreguda: la Festa del Pescador. Té lloc cada 1 de maig a l'escenari de pesca del Pantà d'Utxesa i aquest any se celebra la 14ª edició. A primera hora del matí es celebra la concentració i sorteig dels llocs de pesca i al migdia es realitza el recompte de les peces pescades. Al finalitzar el torneig es realitza un dinar de germanor i entrega dels trofeus i premis.

L'entitat de pesca, a més de la realització d'esdeveniments esportius, es troba participant en activitats i tasques de recuperació d'escenaris de pesca, espais, manteniment de les espècies piscícoles. Aquest any es participarà en una sèrie de jornades en les quals el seu principal motiu és la de captura del nombre més gran de peixos qualificats com a invasors i que dificulten la expansió d'altres espècies d'interès per a la pràctica de la pesca.

Actualment l'entitat realitza la recuperació de la zona de pesca del Pantà d'Utxesa, després d'actuacions d'arranjament dels espigons, del camí d'accés i de la senyalització de l'espai que ha donat un nou atractiu a la zona de pesca. Altres actuacions han estat i són la restauració -afectats per incendis forestals- i manteniment dels espais habilitats al riu Segre per a una pesca compatibilitzada amb l'espai del riu.

La societat de pescadors de Torres de Segre us convida a venir tant al riu com al pantà per a passar una bona estona de pesca.

 

 

Data de Publicació 28 Abril de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " pesca , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.