Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Nou paradigma

Enrere

Caminant cap a un nou paradigma

1 fotos

La revista Altanto!! ha decidit engegar una nova secció amb la qual ha estat treballant els darrers mesos. Cansats de rebre sempre les mateixes informacions negatives relacionades amb la crisi econòmica -que si Brussel·les diu que Espanya no ha fet els deures, que si el rescat a Bankia, que l'atur augmenta...- ha arribat l'hora de parlar d'allò que casi ningú parla, ja sigui per desconeixença o amb la intenció d'amagar alguna cosa.

La nova secció es titula Nou Paradigma i, com el mateix nom diu, parlarà d'una nova forma de veure les coses, d'un nou paradigma al qual ens empeny la situació en general. Gairebé ja és una realitat que el sistema que hem aplicat fins ara no només no és vàlid sinó que és insostenible. I no ens referim al sistema capitalista, sinó a l'egoisme, a l'individualisme, a creure tot allò que volen que creiem, a la manera de veure i entendre el món que ens envolta. És hora d'obrir les nostres ments, ajudar a qui tenim al costat sense esperar res a canvi i junts construir una societat millor basada en la cooperació.

Nous descobriments històrics i enigmes, emocions humanes, espiritualitat, alimentació conscient i ciència, entre altres, són només alguns dels aspectes que tractarem. Aquest apartat de la revista intenta ser l'espurna de llum que encengui la flama amb què les persones caminin cap a una evolució personal i cap a la cerca de la veritat. Perquè només la veritat ens pot fer lliures.

 

 

 

 

Data de Publicació 23 Juliol de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Altanto!! "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.