Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 9 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Nou paradigma

Enrere

El semblant atreu al semblant

1 fotos

La nostra ment, en la majoria de les persones, està en un estat d'activitat permanent, incessant, sovint esgotador. En la darrera edició de la revista Altanto!! vam parlar de l'ego i com començar a controlar aquest flux de pensaments que moltes vegades es converteixen en una barrera que nosaltres mateixos ens posem, un mur que sembla que no podem travessar. No només és important saber parar aquest flux de pensaments, d'imatges o idees que ens venen al cap contínuament. L'idoni és aconseguir el control absolut de la nostra ment per tal de generar pensaments i idees positives per tal de crear situacions també positives. Això no és res més que la Llei de l'Atracció.

El llibre El Secret, publicat l'any 2006 per l'escriptora Rhonda Byrne explica, a través de l'experiència de diverses persones, com n'és d'eficaç aquesta llei universal. Els pensaments generen una vibració que pot ser positiva o negativa i d'ells depèn atreure situacions similars. Per això la premissa de "el semblant atreu al semblant". I és la qualitat de la nostra vida depèn de la qualitat dels nostres pensaments, és a dir, som allò que pensem i som capaços de crear allò que hi ha a la nostra ment. Però altanto!, la Llei de l'Atracció no coneix la paraula NO i per tant, els nostres desitjos han de ser formulats sempre en sentit afirmatiu: vull passar-m'ho bé en aquestes vacances enlloc de no vull que aquestes vacances vagin malament, perquè aleshores segur que van malament

Per aplicar aquesta llei és important ser constant i entrenar la ment per controlar-la donant cabuda només a allò que desitgem. Hem de repetir el nostre objectiu dia a dia i transmetre-ho al nostre subconscient i estar convençuts que ja tenim allò que hem demanat. És aquí on entra en joc l'emoció. Hem d'estar feliços perquè estem convençuts que tenim allò desitjat. El més probable és que no tingui un efecte immediat, pel que la paciència i la fe són els elements claus.

No hem de dedicar ni un sol segon a allò que no volem. En el moment que vegem un pensament negatiu a la nostra ment ens de parar i preguntar-nos: és això el que vull per mi?

 

Data de Publicació 04 Setembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " consciència "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.