Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Nou paradigma

Enrere

La profecia Maia: què passarà el 23 de desembre de 2012?

1 fotos

La profecia Maia que anuncia un canvi el proper 23 de desembre de 2012 és una qüestió que des de fa anys inquieta la humanitat. Poc se sap de què passarà exactament, però el que sí és cert és que la cultura maia va ser molt important pels seus coneixements científics i astrològics i per les increïbles edificacions, moltes d'elles dedicades a l'observació de l'univers. En aquest sentit, van dissenyar els calendaris més perfectes i exactes de l'època amb períodes de 52 anys després dels quals reformaven les seves construccions. El seu pensament era que els móns -creien que n'hi ha diversos- tenien una durada de 13 períodes de 400 anys de 360 dies cadascun. I si el seu món -i el nostre-, el quart món, va començar el 3.114aC, els càlculs diuen que s'acabarà el 23 de desembre de 2012.

Però què vol dir que s'acabarà? Que es destruirà? No. Els maies concebien el temps com quelcom circular i no lineal, al contrari de com ho pensa la nostra civilització. Per tant, estaríem parlant d'un canvi d'era que tindrà a veure amb els canvis en el magnetisme del Sol. Hi ha qui afirma que serà l'era del respecte i la compassió, hi ha qui diu que serà un canvi de mentalitat, que necessitem aquesta nova era per viure en harmonia amb la naturalesa i parar el ritme frenètic de destrucció del nostre entorn.

Sigui com sigui, no seria la primera vegada que es compleix una profecia maia ja que ells mateixos ja van pronosticar l'arribada dels colons espanyols o els eclipses solars que encara avui dia es produeixen exactament com ells ho van predir fa milers d'anys.

 

 

Data de Publicació 04 Setembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " astronomia , consciència "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.