Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Noves tecnologies

Enrere

Twitter compleix 5 anys

1 fotos

Una de les xarxes socials més populars del moment, Twitter, ha arribat al seu 5è aniversari. Amb prop de 200 milions d'usuaris arreu del món, Twitter permet enviar missatges breus amb un límit de 140 caràcters. Cada dia s'hi registren més de 450.000 comptes nous i es calcula que s'hi escriuen prop de 140 milions de 'tweets', és a dir, missatges.

L'explosió de l'ús de les xarxes socials és un fet relativament nou, però si fem una ullada en el temps, veurem que ja fa 8 anys que existeix MySpace, ara en decaiguda , o 7 que Mark Zuckerberg va crear Facebook, la xarxa que més usuaris té al nostre país amb prop de 13 milions.
Els sistemes de comunicació han patit un revés i ja no són els informadors encarregats únicament d'aquesta tasca sinó que qualsevol persona pot ser testimoni d'un fet i publicar-lo al mateix moment a una xarxa social a fi que ho vegin tots els seus contactes, seguidors, amics, fans, etc. Precisament, Twitter va ser testimoni del terratrèmol d'Haití, ho ha estat de les revoltes del nord d'Àfrica i també de la catàstrofe del Japó. Per no oblidar les darreres informacions sobre el moviment del 15M.

Per celebrar aquest aniversari, Twitter ha penjat una pàgina web on diversos usuaris, entre ells la tennista Serena Williams, el músic Snoop Dogg, l'astronauta Paolo Nespoli o la mateixa Hilary Clinton, expliquen perquè són usuaris d'aquesta xarxa social, a qui segueixen i quina importància té a les seves vides.

Data de Publicació 05 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " empreses , festes i celebracions , Internet , xarxes socials "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.