Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 7 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Noves tecnologies

Enrere

Els aliments també es compren per Internet

1 fotos

Catalunya ocupa la segona posició en el rànquing de compra online per comunitats autònomes. I és que, el 68% de la població es connecta a Internet almenys una vegada per setmana, enfront el 58% d'Espanya. Els usos més freqüents són el correu electrònic i la recerca d'informació, mentre que l'adquisició d'aliments a través de la xarxa es troba encara en els seus inicis però amb una clara tendència a l'alça. Aquestes dades es desprenen de l'estudi dut a terme per Caprabo i el Centre d'Estudis Demogràfics de Catalunya, que analitza el comerç electrònic durant la primera dècada del s. XXI.

El perfil de la persona que compra aliments per Internet correspon a una dona que fa la primera compra als 37 anys i que ho continua fent després d'haver-ho provat -dos de cada tres repeteixen l'experiència-. La majoria de les compres es realitzen de dilluns a dijous, mentre que el divendres i el dissabte són els dies de menys compres, un comportament contrari al que succeeix al supermercat. Per dies, l'1 de setembre i el 7 de gener són els que registren més volum de compra a la xarxa. 

Pel que fa als usos que donem a Internet, en primer lloc es troba el correu electrònic i la recerca d'informació sobre béns i serveis, seguit dels viatges i allotjaments. La introducció de l'ordinador a les llars espanyoles, que ha passat d'un 50% al 2003 a un 70% al 2011, ha estat el factor clau per desenvolupar el comerç electrònic.

 

Data de Publicació 05 Febrer de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " comerç , Internet "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.