Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 0 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Noves tecnologies

Enrere

Dues Lans diferents amb el mateix resultat: tot un èxit

La LanBarreig a Massalcoreig i la LanParty a Torres de Segre

 • LanBarreig de Massalcoreig
 • LanBarreig de Massalcoreig
 • LanBarreig de Massalcoreig
 • La Wii també va estar present a la LanBarreig de Massalcoreig
 • Conducció per edats a la LanParty de Torres de Segre
 • Guitar Hero a la LanParty de Torres de Segre
 • LanParty de Torres de Segre
 • LanParty de Torres de Segre
 • LanParty de Torres de Segre
 • La Wii tampoc va faltar a la LanParty de Torres de Segre
10 fotos

"Tot un èxit". Així descrivia la LanBarreig de Massalcoreig un dels seus organitzadors. Gairebé 50 ordinadors es van instal·lar al casal del poble, el que representa un èxit de participació amb més de 50 assistents. La vila de Massalcoreig és de les poques que duen a terme dues LanBarreig a l'any, una al mes de maig i l'altra pels volts de novembre i és que el poc pressupost necessari els ho permet. Segons paraules de l'organització: "la segona edició la fem perquè no es faci tant llarga l'espera fins que arribi la del maig".

Un dels factors que permet aquesta segona edició és la bona estructura que ha anat adquirint al llarg dels anys. Un grup de voluntaris va decidir engegar fa uns anys aquesta iniciativa tot aprofitant ordinadors vells de gent del poble, les taules que ja es llogaven per alguna festa de la vila i l'Ajuntament va posar el casal. Al llarg dels anys s'ha anat consolidant fins arribar a ser una festa local com és la d'avui dia.

El poc pressupost necessari permet a l'organització que l'entrada sigui gratuïta i a la vegada que hi pugui entrar tothom sense límit d'edat. Els participants, gairebé tots de Massalcoreig, van aprofitar la Lan per compartir fitxers i jugar a jocs online, tot i que la consola Wii també hi estava convidada.

D'altra banda, Torres de Segre també va dur a terme la seva LanParty una setmana després, l'últim cap de setmana del mes de novembre, al Pavelló Poliesportiu. L'aforament màxim era de 120 places i se'n van omplir 85 amb participants de Torres i de municipis veïns, però també d'arreu de Catalunya, fet que demostra que ja és una trobada de referència en aquest sector. L'entrada tenia un preu de 25 euros, 20 anticipada, tot i que també es permetia entrar als més curiosos per jugar a les consoles.

Els concursos de videojocs i de la consola Wii van tenir força èxit, però el que va destacar per sobre de tot i que es presentava com a novetat era el llançament de discos durs. El joc consistia en tirar els discs durs el més a prop possible d'una senyal establerta.

Aquesta ja és la sisena edició de la LanParty de Torres, que també compta amb la col·laboració d'altres Lans, com la de Soses i la d'Alcarràs.

Data de Publicació 09 Desembre de 2009
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " consoles , festes i celebracions , Internet , Lans , Massalcoreig , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.