Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Noves tecnologies

Enrere

Internet, el manual d'instruccions universal

1 fotos

Tots sabem que Internet és una porta oberta al món exterior, a la comunicació entre les persones i en definitiva al coneixement. Tothom pot tenir el seu petit espai a la xarxa i compartir infinitat d'informació i opinions. Una informació que pot ser molt útil a un nombre indefinit d'internautes.

¿Què puc cuinar avui? ¿Quin temps farà demà? ¿Què significa aquesta paraula? ¿Quina ruta és la més ràpida per arribar a aquella ciutat en cotxe i a més sense pagar peatges? Tot. Tot té la seva resposta a Internet. Però fins i tot si filem més prim també podem trobar la solució a ¿quins codis necessito per sintonitzar el comandament amb la meva televisió? o ¿què significa l'error CodeXXX que m'apareix a la pantalla del meu ordinador? ¿quan puc collir els tomàquets que tinc plantats al balcó? o ¿quina és la plantilla per fer una sol·licitud? Perquè Internet és immens i sempre trobem algú que ha tingut el mateix dubte que nosaltres i n'ha penjat la solució a la xarxa perquè d'altres se'n beneficiïn.

Si utilitzem unes fonts d'informació fiables i gestionem bé tot el que podem trobar a la xarxa, Internet ens pot estalviar molts maldecaps. Ara, val a dir que no és del tot recomanable fiar-se de la xarxa quan es tracta de temes més delicats com la salut. Si ens preguntem ¿què són aquestes taques que m'han sortit a la pell? Si tinc aquests símptomes, quina malaltia tinc? Podríem acabar amb un bon ensurt ja que fàcilment en algun racó de la xarxa ens acabarien dient que tenim la malaltia més rara del món i que ens queda poc temps de vida.

Així doncs, Internet és com tot. Si se'n sap fer un bon ús pot ser una eina molt eficaç però si ens refiem de tot el que ens diu podem acabar desenvolupant un cert grau de paranoia provocada pel consum excessiu d'opinions a la xarxa. En aquest cas, consulteu el vostre metge de capçalera.

 

Data de Publicació 04 Setembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Internet "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.