Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Noves tecnologies

Enrere

Més de la meitat dels menors d'entre 8 i 14 anys participa en xarxes socials

Per realitzar l'estudi es van fer 431 entrevistes a menors i als adults que els acompanyaven

1 fotos

Per ser més concrets, el percentatge dels menors enquestats que té Facebook o Messenger arriba al 51,5%. A més, dos de cada tres menors (63,6%) té compte de correu electrònic, un 3,3% obre els correus de persones que no coneix i un 15,7% els obra depenent del títol.

Entre les dades recollides destaca que només un 3,5% dels menors parla o xateja per Internet amb persones desconegudes. Respecte a la comunicació amb pares, el 65,9% dels enquestats afirma que si es troben amb alguna cosa estranya per la xarxa ho comenten o ho comentarien amb els pares, el 9,5% els hi diria als amics i un desafortunat 16,5% no ho comenta amb ningú. D'altra banda, un elevat nombre de menors enquestats, el 76,6% afirma que en cas que algú desconegut li proposés de quedar o demanar informació personal i fotografies a través d'Internet ho explicaria als pares, mentre que un 9,7% no ho diria a ningú.

Pel que fa a les respostes donades pels adults responsables dels menors, el 29,5% dels enquestats afirma navegar per Internet amb els menors sempre o gairebé sempre que es connecten. En canvi, un 28,8% no ho fa mai o gairebé mai. D'altra banda, el 88,2% dels adults expliquen als menors la importància de no donar dades, fotografies o xatejar amb desconeguts i el 63,3% creu que els menors ja estan prou informats d'aquests riscos. Finalment, una altra dada que s'extreu d'aquest estudi rebel·la que un 54,8% dels adults enquestats que té Internet a casa revisa habitualment l'historial i els serveis als quals està donat d'alta el menor.

Per dur a terme aquest estudi es van fer 431 entrevistes per ordinador a menors d'entre 8 i 14 anys i als adults que els acompanyaven en el marc de la Festa dels Súpers 2009, el passat mes d'octubre.

 

Data de Publicació 22 Juny de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Facebook , Internet , menors a Internet , xarxes socials "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.