Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Noves tecnologies

Enrere

Gairebé set de cada deu ciutadans de Ponent fan servir l'ordinador amb regularitat

Per comarques, el Segrià i la Segarra són les que presenten els índex més elevats d'equipament TIC a les llars lleidatanes

1 fotos

Més de la meitat (54,9%) dels ciutadans de Ponent majors de 16 anys es varen connectar a Internet i set de cada deu (66,9%) va utilitzar l'ordinador en els darrers tres mesos, segons dades de l'Enquesta TIC Llars territorial 2009 de la Fundació Observatori per la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC) i l'lnstitut d'Estadística de Catalunya. Aquest informe s'elabora a partir de 3.067 entrevistes a ciutadans de 16 a 74 anys arreu de Catalunya.

En percentatges, a les terres de Ponent hi ha un 68,9% de les llars amb ordinador i un 54,8% amb Internet. En relació a l'any 2006, hi ha hagut un increment del 10,4% i un 14,2% respectivament. És especialment rellevant el fet que gairebé totes les llars de Ponent que tenen accés a Internet ho fan a través de banda ampla i que el 94,2% disposen de telèfon mòbil.

Tot i que l'equipament a la llar i els usos individuals de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a les comarques de Ponent se situen per sota de la mitjana catalana, aquests índex segueixen una evolució positiva. Les dades revelen que gairebé un terç (30,7%) dels ciutadans de Ponent ha comprat per Internet alguna vegada.

Per comarques, el Segrià i la Segarra són les que presenten els índex més elevats d'equipament TIC a les llars de la demarcació de Ponent, situant-se en valors propers a la mitjana catalana. Pel que fa a telèfon mòbil, ambdues comarques se situen per sobre de la mitjana de Catalunya (94,5%).

Data de Publicació 12 Juliol de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " estadístiques , Internet , pobles del Segrià , telefonia "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.