Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 1 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Noves tecnologies

Enrere

Els perills de les xarxes socials

L'Ampa de l'IES Alcarràs organitza una xerrada sobre Internet orientada a pares i educadors

3 fotos

L'AMPA de l'IES Alcarràs va organitzar el passat 11 de gener una xerrada orientada als pares i educadors titulada Internet Segura, a càrrec d'Alexandra Rivero i Gerard Luque, agents dels Mossos d'Esquadra i membres de l'oficina de relacions amb la comunitat. Durant la mateixa setmana, tant Rivero com Luque també van dur a terme xerrades adreçades als alumnes sobre els perills que pot comportar un mal ús d'Internet i en concret, de les xarxes socials. Prop d'una cinquantena de pares i mares van acudir a la xerrada que es va fer al mateix institut.

Parlar obertament amb els fills sobre l'ús d'Internet és clau per a que es crei un clima de confiança i per tal que, en un moment determinat, el menor li pugui explicar als seus pares o tutors el que li està passant. D'altra banda, són molts els consells que se'ls dóna als joves a l'hora d'utilitzar les xarxes socials. No obrir missatges de desconeguts, tenir antivirus, no facilitar ni publicar les dades personals de cadascú i tapar la càmera web quan no l'utilitzem, són algunes de les indicacions que tant Rivero com Luque van facilitar als pares durant la xerrada. Ambdós van recordar que en determinats casos, un virus de tipus troià pot manipular el nostre ordinador i engegar la càmera web sense el nostre consentiment.

D'altra banda, els dos agents van alertar que publicar un arxiu o una imatge és molt fàcil, però que treure-ho de la xarxa és impossible. Per tant, van demanar que a l'hora de penjar fotos compromeses o que puguin influir en el nostre futur ens ho pensem dues vegades. En aquest sentit, avui dia hi ha moltes empreses que a l'hora de contractar a algú, primer busquen informació seva per la xarxa.

En definitiva, Rivero i Luque van aconsellar als pares i educadors que segueixin de prop l'activitat dels seus fills a Internet per a que els menors acudeixin a ells en cas de tenir qualsevol problema o consulta.

Data de Publicació 12 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , Internet , Mossos d'Esquadra , xarxes socials "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.