Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Alcarràs celebra el Dia de la Dona amb diverses activitats

  El 8 de març se celebra el Dia de la Dona Treballadora. Es commemora la introducció de la dona al camp, al treball i a la societat en general, fruit d'un llarg procés i d'una lluita constant. Per recordar aquesta fita, l'Ajuntament d'Alcarràs va organitzar diversos actes destinats a les dones de la vila.

  Unes 230 dones van assistir a la representació de l'obra de teatre A propòsit de Barbie, a càrrec de la companyia local Bao Bap Teatre. Va tenir lloc el mateix dia 8 de març i pretenia convidar a les dones a reflexionar sobre l'esclavitud física en la què viu immersa la dona occidental. Acte seguit, les Mestresses de Casa van oferir un berenar.

  La Biblioteca també va formar part d'aquesta celebració del Dia de la Dona i va acollir una sessió de Cinema en femení amb la projecció de la pel·lícula Las Chicas de la Lencería. Un cop acabat el visionat, Rosa Expósito, que va ser Agent d'Igualtat de la Diputació de Lleida, va moderar un col·loqui amb la setantena de dones presents a la sala que analitzava el paper de la dona en el film i avui dia.

  L'acte estrella va ser sens dubte la segona edició de la desfilada de moda que va tenir lloc a Lo Casino el 12 de març. Més de 300 dones van assistir-hi per veure les últimes tendències de Modes Badia, Modes Núria, Tot pel Nadó, Novetats Moliner i Flors Deli. També hi va haver lloc per una actuació del grup de country dirigit per Laia Barrios i una altra de Xikalkà, el grup de percussió de dones alcarrassines.

  Per últim, l'Ajuntament d'Alcarràs va organitzar un taller de creixement personal adreçat a dones, emmarcat en el I Pla de Polítiques d'Igualtat de Gènere. Una trentena de dones en van prendre part en dues sessions. L'Autoestima, les emocions i el creixement personal en els diversos àmbits socials van ser els eixos principals d'aquesta activitat dirigida per Adela Moragues.

   

  Data de Publicació 28 Març de 2011
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Alcarràs , festes del poble "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.