Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Conclou amb èxit la primera edició del Festival Etc

2 fotos

Unes 300 persones van participar a les activitats que durant 3 dies va acollir la vila de Seròs en el que va ser la primera edició del Festival Etc. El premi literari El temps de les Cireres, acte principal el qual dóna nom al festival (El Temps de les Cireres-ETC), va recaure sobre el tarragoní Adrià Targa, nascut l'any 1987, pel seu llibre de poemes Boques en Calma. La cerimònia va tenir lloc a Avinganya, ambientada com si fos un llaüt amb teles blanques al claustre a mode de veles i bancs de fusta pels assistents per commemorar el 70è aniversari del naixement de Jesús Moncada. La pluja va obligar a canviar l'horari d'algunes activitats, però no se'n va anul·lar cap.

Divendres començava el certamen amb tallers de danses tradicionals i música celta pels carrers de Seròs. Carles Belda i Lo pardal Roquer, en una actuació conjunta, van acabar la jornada amb l'Orquestrina Nosaltres sols. La confecció del Mural Literari amb Jordi Jové i els alumnes de l'IES de Viladecans va donar el tret de sortida al dissabte i tot seguit es donava inici als tallers de cançó improvisada i les batalletes dels padrins. A la tarda, hi va haver cafè concert amb Doctor Ricefield i l'actuació de Roger Mas. Mentrestant, Avinganya ja es vestia de gala per acollir l'entrega de premis del Vè premi El Temps de les Cireres i un cop acabada la celebració, es va donar pas a l'actuació musical de Cronistes i després al dj Platé. L'endemà va concloure el festival amb la tirada de bitlles al matí i un emotiu a reveure durant l'acte de cloenda. 

De cara a la 2a edició del Festival Etc. l'organització apostarà per mantenir la qualitat de la programació i atreure més públic. Amb tot, la primera edició ha superat les expectatives de l'organització pel que fa a assistència.

 

Data de Publicació 07 Juny de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " festes del poble , Seròs "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.