Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

El Baix Segre crea una xarxa d'escoles municipals de música

1 fotos

Els ajuntaments d'Aitona, Albatàrrec, Alcarràs i Torres de Segre han decidit impulsar una xarxa d'escoles municipals de música per tal de poder oferir estudis musicals de qualitat als seus municipis. Les quatre escoles seran gestionades per l'Orfeó Lleidatà. L'escola d'Alcarràs -que passarà de ser Aula de Música a Escola de Música- en serà el centre connector.

La notícia va ser ben rebuda en un principi, tot i que es va comunicar als professors de l'Aula d'Alcarràs pocs dies abans d'acabar el curs i quan tota la logística ja estava en marxa de cara al curs vinent. El requisit que va posar el consistori alcarrasssí per tirar endavant la iniciativa era que tots els professors d'Alcarràs entrarien a formar part del projecte, però finalment no ha estat així i alguns d'ells han criticat la falta de transparència en tot el procés. D'altra banda, alguns alumnes, com els que només cursaven instrument per exemple, han vist com la tarifa mensual ha augmentat de manera considerable. L'altra cara de la moneda és que ara la resta de municipis gaudiran d'una escola de música, els estudis seran reconeguts per Ensenyament i s'ampliarà el ventall d'instruments. 

Es preveu que s'efectuïn les obres pertinents a l'Aula de Música d'Alcarràs per tal d'adequar les instal·lacions i convertir-la en escola. A la resta de municipis, s'utilitzaran les aules dels centres educatius per fer-hi les classes de música. El curs començarà el 12 de setembre i al tancament d'aquesta revista ja hi havien més de 150 alumnes matriculats.

 

 

 

Data de Publicació 04 Setembre de 2012
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Aitona , Albatàrrec , Alcarràs , centres educatius , música , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.