Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Un Sant Jordi ple de novetats

14 fotos

El cel amenaçava amb tempesta a primera hora del matí, totes les parades tenien a punt els plàstics per tapar els llibres en cas que el cel decidís deixar anar unes gotes. Finalment, però el Sol ha decidit sortir a donar llum i caliu a la diada de Sant Jordi.

La tradició diu que l'home ha de comprar una rosa a la seva estimada i la dona regalar-li un llibre en senyal del seu amor incondicional. En ple segle XXI, però, la tradició no és cosa obligada i cadascú l'adapta als seus gustos com la Laura d'Alcarràs, que compra roses per les seves filles i nétes o com la Paquita, que és tan llegidora que en compra per Sant Jordi i durant la resta de l'any.

També n'hi ha que fugen del que és convencional. Avui no només es poden comprar roses roges, també n'hi ha de color blau, grogues, roses i de tots colors. Per no parlar de les roses de gominola, que han tingut un èxit rotund. Pel que fa als llibres, les llibreries apunten a la temàtica del Barça, des del llibre d'en Gerard Piqué, passant per la biografia d'en Josep Guardiola o El Cracòvia de les 6 copes. Els llibres de cuina com Els fogons de Lleida també acostumen a tenir èxit i la novel·la en general sol ser la més venuda. Les llibreries més atrevides apunten a títols com El viatge al poder de la ment, d'Eduardo Punset, Perdona'm si et dic amor o Perdona'm però em vull casar amb tu, de Federico Moccia, o el Se sabrà tot, de Xavier Bosch. Enguany també Lo Nou Diccionari Lleidatà-Català té molts números de convertir-se en un dels més venuts després d'esgotar-se ja la primera edició.

A la parada de la llibreria El Moliner d'Alcarràs també podem trobar a en Julián Melero, escriptor alcarrassí autor de tres llibres, que firma les seves obres als lectors. A més, a la parada de llibres de la Biblioteca Joquim Montoy podem descobrir quines són les novetats de la biblioteca i agafar llibres o altres documents en préstec mentre la Dolors els explica un conte als nens de les escoles bressol.

 

L'Altanto us destitja un feliç Sant Jordi a tots!!

 

Data de Publicació 22 Abril de 2010
Comentari Article2 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " escriptors/es , festes i celebracions "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.