Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 5 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Sant Joan dóna el tret de sortida a l'estiu

El Servei Català de Trànsit posarà en marxa un dispositiu especial per aquest pont

  • Els alumnes de l'Escola Bressol d'Alcarràs van rebre la Flama del Canigó
1 fotos

Sant Joan està a la cantonada i els menuts i no tan menuts esperen amb impaciència tirar tots els petards que han comprat i encendre una foguera. Torna la calor que trobàvem a faltar les últimes setmanes, les classes s'han acabat i ja hem donat la benvinguda a l'estiu. Demà és dia festiu i molts aprofiten per fer pont. Sense oblidar que aquesta nit és la nit màgica, la més curta de l'any. Tenint en compte que aquests dies tindran lloc molts desplaçaments, el Servei Català de Trànsit posarà en marxa un dispositiu especial pel pont de Sant Joan pel qual més de 2.000 Mossos d'Esquadra vetllaran per a seguretat viària.

L'operació especial de Sant Joan d'enguany, en ser pròxima al cap de setmana i poder aprofitar per fer pont, serà una de les operacions especials amb més problemes de trànsit a la xarxa viària catalana, tant pel que fa a la sortida com pel que fa al retorn. A la mobilitat d'un cap de setmana habitual, caldrà afegir-hi un gran nombre de desplaçaments cap als diferents punts de revetlla, amb els problemes de trànsit consegüents.

Aquest cap de setmana de pont de Sant Joan dóna el tret de sortida a la mobilitat d'estiu, que tindrà com a punt àlgid el darrer cap de setmana de juliol i principis d'agost.

Controls

Durant aquests dies de pont, es desplegaran per tot el territori català 2.028 agents de Trànsit de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra. Els dos dies principals -23 i 24 de juny- prop de 1.000 mossos vetllaran per la seguretat a les carreteres. Els agents intensificaran la seva presència a les vies d'entrada i sortida dels grans nuclis urbans, així com a les zones que concentrin la majoria de desplaçaments. Durant aquests dos dies s'establiran 140 punts de presència preventiva a les vies de màxima mobilitat i també prop d'una trentena en vies secundàries.

Entre les 22.00 h del dia 23 i les 10.00 h del dia 24 de juny, els Mossos duran a terme 73 controls d'alcoholèmia i drogues a la xarxa viària catalana.

A banda d'això, entre el 23 i el 27 de juny es faran 384 controls de casc i cinturó, 256 de velocitat i 212 de transport, i 458 controls d'alcoholèmia i drogues. Aquests controls es concentraran fora de les franges horàries de màxima intensitat de vehicles, moment en què es prioritzarà la mobilitat i especialment durant la nit de la revetlla i fins al migdia del dia 24. L'objectiu és detectar aquells conductors amb conductes punibles i retirar-los de les vies, garantint d'aquesta manera la seguretat de la resta d'usuaris.

 

Aneu en compte, conduïu amb precaució i gaudiu d'una bona revetlla!!

 

Data de Publicació 22 Juny de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " festes i celebracions , Mossos d'Esquadra , seguretat vial "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.