Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

La Generalitat posa en marxa un portal sobre cultura catalana

  • Pàgina inicial del portal web
1 fotos

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació ha posat en marxa el portal web sobre cultura catalana www.culturcat.cat. L'objectiu del web és oferir, des d'una perspectiva divulgativa, tot allò que cal saber sobre la cultura catalana. El contingut ha estat determinat per diferents consells d'experts, que han decidit quins eren els temes que el portal havia de tractar i n'han verificat la informació.

Culturcat ofereix una visió integral de la cultura catalana, amb informació relativa a 12 àmbits temàtics: Literatura, Arts visuals, Gastronomia, Arts escèniques (teatre, dansa, òpera i il·lusionisme), Llengua, Història, Cultura popular, Ciència, Cinema, Pensament, Música i Mitjans de comunicació. El portal s'adreça al públic en general, a la comunitat educativa i a persones interessades en la cultura catalana de dins i fora del país.

Els continguts del portal es presenten en cinc idiomes -català, occità (aranès), castellà, anglès i francès- i estan formats per 500 articles, 180 documents audiovisuals, 2.000 imatges i una selecció d'enllaços a webs externs (documents audiovisuals de TV3 a la Carta, documents digitalitzats del Museu d'Arts Escèniques, articles de Lletra, etc.). Els articles i audiovisuals són de nova creació i han estat elaborats amb l'assessorament d'especialistes en els diferents temes.

El portal Culturcat també és present a les xarxes socials, a través de Facebook i Twitter, i properament també tindrà presència a blocs culturals.

 

Data de Publicació 08 Setembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Catalunya , Generalitat , Internet "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.