Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 3 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Quinze anys de Bao Bap

8 fotos

La iniciativa va venir de mans d'un grup de joves d'Alcarràs. Tenien ganes de passar-s'ho bé i el teatre era una bona manera d'ocupar el temps lliure. Es feien dir Bao-Bap teatre i el nom ha perdurat al llarg d'aquests 15 anys.

Ara són una quarantena de persones d'entre 16 i 35 anys que gaudeixen representant obres teatrals. L'última va tenir lloc aquest 18 de setembre sota el títol Hem de tornar de bodes! i va comptar amb l'actuació d'uns 15 membres del grup. L'avantatge de Bao-Bap és que els membres poden escollir en quina o quines obres participaran d'acord amb la seva disponibilitat.

Representen unes 3 obres a l'any i l'afluència de públic ompla gairebé totes les cadires disponibles, sobretot a l'estiu. Anys enrere, fins i tot feien intercanvis i estades amb altres companyies teatrals, però amb el temps aquesta activitat s'ha anat perdent.

Celebració del 15è aniversari

El passat 6 d'agost, el pub Music Jocs va acollir la festa del 15è aniversari del grup teatral. La sala estava plena i les activitats i els concursos no hi van faltar. Des d'una ruleta que donava premis fins a concursos del Sing Star i el sorteig d'un pernil. I tot decorat amb el color de Bao-Bap, el roig i el blanc. En definitiva, la festa va ser tot un èxit.

Fes-te soci

Si esteu interessats en fer-vos socis de Bao-Bap teatre, tindreu l'oportunitat de convertir-vos en actors, acudir gratuïtament a les obres teatrals i se us obsequiarà amb un DVD de la representació al sortir del recinte.

Data de Publicació 15 Agost de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , teatre i cinema "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.