Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 10 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

L'obra d'en Pep Coll genera debat entre els membres del Club de Lectura d'Adults

7 fotos

Una trentena de persones van acudir el 16 de novembre a la Biblioteca Joaquim Montoy d'Alcarràs per comentar l'obra Les senyoretes de Lourdes amb el seu escriptor, el lleidatà Pep Coll. Com ja és habitual, el Club de Lectura d'Adults ja s'havia llegit el llibre prèviament per tal de poder aclarir o comentar tots els dubtes amb el seu autor.

"La lectura és una mica complicada" deia una lectora a Coll només entrar a la biblioteca. Uns van opinar que és una obra que genera polèmica entre els creients i els no creients, tal i com assegurava en Rafel. Altres van assegurar que l'escriptor feia una crítica dura cap a la religió catòlica, però en German Paris, moderador de la tertúlia, va explicar que Les senyoretes de Lourdes és un retrat irònic del personatge de la Bernadette que després dóna peu a la història de la basílica de Lourdes.

Coll va dir que, tot i no ser creient, Lourdes és un fenomen espectacular que mou de 4 a 6 milions de persones cada any i que, per tant, segueix formant part del present. Aquesta curiositat i les ganes de saber el van portar a interessar-se per Lourdes i finalment va escriure Les senyoretes de Lourdes.

L'editor German Paris va aprofitar l'ocasió per anunciar la publicació de la darrera obra de l'escriptor, la qual estarà editada per DeParis edicions, i que portarà per títol Guia dels indrets mítics i llegendaris del Pallars Sobirà.

La revista Altanto!! va poder parlar amb l'escriptor, qui va assegurar que no es pot demanar més que comentar una obra amb els seus lectors. "S'hi dediquen pocs diners en proporció als beneficis que dóna i s'hauria de promoure més", va dir. Coll també va explicar que per Sant Jordi publicarà una altra novel·la titulada Nius que començarà amb una catàstrofe en un càmping.

 

Data de Publicació 17 Novembre de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " biblioteques , escriptors/es "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.