Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
 • AVUI:
 • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Oci i Cultura

Enrere

Reobren el Ksal de joves d'Alcarràs

  Després de més de 3 anys sense activitat, el Ksal de joves d'Alcarràs torna a obrir portes de la mà de l'associació Fem Alcarràs. La Sheila, el Gerard, l'Edurne i la Isabel són els encarregats de gestionar aquest espai, situat a les Escoles de Baix, que intenta ser el punt d'unió entre els més joves del poble. Cada dissabte, de 17:00h a 19:00h, s'organitzen activitats com tornejos de ping-pong, tallers de creps o de xapes, competicions al futbolí o a la Play Station, etc. I sembla que la proposta està agradant, ja que cada dissabte hi passen entre uns 30 i 50 joves.

  Gràcies a que el Ksal el gestiona gent jove poden saber de primera mà quines són les necessitats dels qui hi acudeixen. Tal i com explicava la Isabel a aquesta revista, "si veiem que en un taller no hi ha prou gent no el fem i no passa res. No és com abans que els tallers s'havien de fer per força perquè estaven programats". D'altra banda, el local també disposa d'una connexió Wi-fi que els permet comunicar a través del Facebook totes les activitats i horaris del Ksal. Fins i tot, més endavant tenen pensat fer alguna activitat a través d'Internet.

  De cara a la Setmana Santa el Ksal estarà obert tots els dies, igual que ho va estar durant les festes de Nadal i setmana blanca. A més, durant els propers mesos pintaran el local per tal de millorar-ne l'aspecte.

  Cal destacar que són ells mateixos qui porten la gestió econòmica del Ksal de Joves. A través d'un petit servei de bar obtenen els beneficis necessaris per poder dur a terme les activitats, gestió i neteja del local.

   

   

  Data de Publicació 22 Març de 2011
  Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
  Més notícies sobre " Alcarràs , associacions de joves , equipaments "

  ** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.