Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Publireportatge

Enrere

Talleres autorapid: 25 anys al servei dels transportistes

L’empresa celebra el seu 25è aniversari en una emotiva jornada de portes obertes inaugurant el nou restaurant “Cal Carrilet” dins les instal·lacions del polígon Polinasa d’Alcarràs

6 fotos

Talleres Autorapid S.L. celebra els seus 25 anys de vida. Són 25 anys d'esforç, de treball i de sacrifici, però també de motivació, d'il·lusió i de satisfacció. En motiu d'aquest aniversari, el passat 17 d'octubre va tenir lloc la celebració pertinent amb una jornada de portes obertes del taller, situat al Polígon Industrial Polinasa d'Alcarràs. Durant l'acte, Javier i Pedro, fundadors de Talleres Autorapid, van ser homenatjats i obsequiats amb una placa que reconeix tots aquests anys d'esforç i dedicació. Van ser moments d'emoció, de tendresa i de melancolia. Aquest magnífic dia de celebració va ser l'ocasió per inaugurar de forma oficial el restaurant Cal Carrilet, ubicat a les mateixes instal·lacions i on va tenir lloc un petit aperitiu per als visitants i assistents de la jornada.

L'experiència adquirida al llarg de tots aquests anys fan que la reparació de vehicles industrials sigui un dels punts forts del taller. Consolidat com a taller autoritzat Volvo Trucks des de l'any 1999, també ofereix venta de camions, venta de peces de recanvi de tot tipus i accessoris com dispositius d'àudio, climatitzadors pel sostre del camió, mans lliures, neveres, així com també tot tipus de químics i lubricants. A més, els seus clients Volvo disposen d'una cobertura total gràcies al servei de recanvis urgents 24 hores. D'altra banda, les àmplies instal·lacions del Polígon Industrial Polinasa els permet oferir un servei de qualitat amb els equips més moderns de diagnosi i reparació, ja sigui amb un pont grua, elevadors, passant per una àmplia zona de pàrquing, una confortable sala d'espera amb televisió, vídeo i connexió wifi per accedir a Internet, i fins i tot un bar-restaurant situat al mateix recinte. Tot per a que l'estada del client sigui el més satisfactòria i complaent possible.

Ofereixen als seus clients el servei oficial de tacògrafs analògics Stoneridge i dels digitals VDO, a més dels limitadors de velocitat també VDO i Volvo. Pel que fa als calefactors disposen dels Eberspächer i en plataformes i semiremolcs de Lecitrailer, a més de ser taller col·laborador de Leciñena. Per últim, però no menys important, ofereixen el servei de sistemes de pneumàtics, frens, suspensions, ABS, EBS i TCS electrònic per a remolcs i plataformes de les marques Knorr-bremse, Wabco i Haldex. Tot això de la mà de la màxima qualitat i garantia.

L'equip de Talleres Autorapid S.L. compta amb una sala de formació continuada dins del propi taller adreçada a millorar i actualitzar els coneixements adquirits pels tècnics. Els clients reben un tracte personalitzat i humà i se'ls comunica en tot moment les reparacions que es duen a terme al seu camió o vehicle industrial per tal d'estar de forma contínua informats del procés de reparació.

Cal remarcar també i com a motiu de celebració d'aquests 25 anys d'expansió i progrés continuats dins el món del sector de l'automoció, la posada en funcionament d'una nova pàgina web, que els permetrà creuar les últimes fronteres d'innovació, posant d'aquesta manera a Talleres Autorapid en la posició que li pertoca dins el món de la comunicació i les noves tecnologies.

A la web www.talleresautorapid.com s'hi podrà trobar des d'un ampli ventall de serveis encarats a satisfer un públic cada cop més exigent fins a les més diverses promocions publicitàries. A més hi haurà un apartat on hom podrà trobar tot tipus de notícies relacionades amb el sector i com no, amb Talleres Autorapid.

En definitiva 25 anys d'esforç i dedicació per complaure als seus clients!!

Data de Publicació 22 Novembre de 2009
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " empreses , Taller "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.