Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 7 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Salut, cos i ment

Enrere

Seguiment d'un 80% de la vaga d'ambulàncies

  • Imatge d'arxiu de pancartes al CAP d'Alcarràs
  • Imatge d'arxiu de pancartes al CAP d'Alcarràs
2 fotos

Aquest dimarts va començar la vaga del sector de les ambulàncies a Lleida en contra les retallades que el departament de Salut de la Generalitat vol aplicar i que posarien en perill la qualitat assistencial de la ciutadania amb mesures com, per exemple, reduir el servei de les ambulàncies. Aquesta mobilització, que compta amb el suport del moviment 15M, està tenint a Lleida un seguiment del 80% i es preveu que duri fins aquest divendres, tot i que no es descarta allargar-la de forma indefinida si el departament no escolta els manifestants. A més, alguns treballadors i indignats han acampat als jardins de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida de forma indefinida.

L'ambulància d'Alcarràs passarà de donar el servei de 24 hores a la vila, a Torres de Segre i a Soses, a fer-ho només 10. Fora d'aquest horari, les emergències es gestionaran des de Lleida, augmentant així el temps d'espera, que els sindicats calculen que podria veure's incrementat entre uns 20 i uns 50 minuts. També es retallarà el transport programat en 12% a les comarques de Lleida, es reduirà personal i s'empitjoraran les condicions laborals.

L'aturada de les ambulàncies no ha afectat el serveis d'urgència ni el transport de malalts que necessiten el servei de diàlisi o tractaments oncològics, entre altres, ja que s'han establert com a serveis mínims i s'han cobert al 100%.

D'altra banda, el departament de Salut ha titllat d'inacceptable el "sabotatge" a les ambulàncies. Ho ha dit el conseller Ruiz referint-se als actes vandàlics que alguns vehicles han patit durant el primer dia de vaga com punxades a les rodes, pintades i amenaces telefòniques.

 

 

Data de Publicació 19 Juliol de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , CAP Alcarràs , crisi econòmica , sindicats de treballadors , Soses , Torres de Segre "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.