Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 8 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Salut, cos i ment

Enrere

El CAP d’Alcarràs transmet un missatge tranquil·litzador sobre el virus de la Grip A

2 fotos

La grip A s'ha cobrat la vida de gairebé 50 persones a tot l'estat espanyol i a Catalunya hi ha uns 110 casos d'aquest virus per cada 100.000 habitants segons un comunicat del Departament de Salut del mes d'octubre. Són dades preocupants? No, comparades amb les dades de la grip estacionària. Si donem un cop d'ull a les estadístiques, l'any 2005 la grip comuna va provocar un total de 543 morts només a Espanya. Aquest és el missatge tranquil·litzador que van transmetre tant l'infermer Lluís Puig com la Doctora Ribes, tots dos del CAP d'Alcarràs, en la xerrada informativa que va tenir lloc a Lo Casino el passat 7 d'octubre. Cal destacar que actualment hi ha 483 casos per cada 100.000 habitants a Catalunya, la majoria molt lleus.

Puig va comparar les xifres de mortalitat d'Argentina, on l'hivern ja ha passat i on el número d'habitants és semblant al nostre, i en total es van registrar 512 morts, 31 menys de les que hi va haver l'any 2005 per grip estacional a tot l'estat espanyol. Per si això fos poc, les estadístiques també diuen que per cada 1.000 persones que es contagien de la grip A se'n mor 0,22, és a dir, ni una.

Gairebé 20 persones van assistir a aquesta xerrada informativa, on també es van recordar els símptomes i els grups de risc que s'han de vacunar. Alguns d'ells són les embarassades, els diabètics o els que pateixen malalties del cor o de respiració, entre altres sectors. A més es va indicar com prevenir el virus o com actuar si estem contagiats.

Data de Publicació 06 Octubre de 2009
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Alcarràs , CAP Alcarràs , curs CAP , grip , malalties "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.