Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 10 + 5 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Tendències

Enrere

Creu Roja Joventut Lleida distribuirà joguines a uns 500 infants de Lleida

1 fotos

Creu Roja Joventut Lleida preveu que distribuirà joguines a uns 500 nens i nenes de la ciutat de Lleida en el marc de la campanya de sensibilització i de recollida de joguines. Aquesta campanya és una acció solidària que gestiona des de 1992 Creu Roja Joventut per tal d'aconseguir jocs i joguines noves, educatives, no sexistes i no bèl·liques. L'objectiu és que tots els nens de la província de Lleida rebin joguines el dia de Reis. Els serveis socials municipals i comarcals elaboren les llistats de les famílies que pateixen problemes econòmics i socials i les deriven a Creu Roja Joventut (CRJ), la qual aconsegueix les joguines amb l'ajut d'institucions, entitats, empreses i particulars i els distribueix entre les famílies beneficiàries. A la ciutat de Lleida, el nombre de famílies previstes són al voltant de les 250.

Aquest any, la campanya, que porta per lema "Joc apte per a tothom. Ara, més que mai, és el teu torn", inclou diferents accions de sensibilització vers la joguina educativa, no sexista i no bèl·lica. Les principals activitats que es duran a terme a la ciutat de Lleida són:

19 novembre i 22 de desembre: Mercat de la Joguina a la Plaça Sant Francesc, on es farà intercanvi de joguines de segona mà.

27 novembre (Teatre Principal. 11.30 hores): "La gran A....ventura. L'entitat Òmnium Cultural dins del Cicle de teatre "Cavall Fort" ha cedit a Creu Roja Joventut, una Fila 0 la seva obra de teatre. Els seus espectadors/es podran trobar-hi una parada de sensibilització sobre la importància del joc, les joguines més adequades per a cada franja d'edat, els valors que transmetre i els criteris per seleccionar una joguina.
2 desembre, Concert Gamerock, a les 23.30 hores aal Cotton Club. amb els grups Tremendos, Mr. Jones i Pull My Strings. L'entrada val 5 euros i la captació es destinarà íntegrament a la compra de joguines.

Del 26 de desembre al 4 de gener. CRJ també disposarà d'un espai a la fira de Lleida CUCALÒCUM, on es podrà veure l'exposició "El joc de compartir", sobre la joguina educativa.

Creu Roja Lleida convida tota la ciutadania de Lleida a prendre responsabilitat social i contribuir amb un granet de sorra perquè "Cap infant es quedi sense joguina" i per això la Institució Humanitària demana el suport de tota la societat contribuint de la següent manera:

1.Portant joguines noves, no bèl·liques ni sexistes a la Seu de CRJ al C/ Henry Dunant, 1. Darrera del Carrefour.
2.Realitzant donatius i/o aportacions econòmiques durant les activitats programades de la campanya
3.Realitzant donatius a través del compte corrent: del Banco de Santander, al número: 0049 2482 61 2414315498

 

Data de Publicació 23 Novembre de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " Creu Roja , Lleida , Nadal , solidaritat "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.