Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 2 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Tendències

Enrere

Canvi de 'look'!!

1 fotos

Ara que ja han acabat les festes nadalenques i que comencem any nou, és un bon moment per renovar el look del nostre pentinat. El cabell rodeja la part més visible i en la que primer ens fixem de tot el nostre cos: la cara. De seguida ens adonem si una persona té el nas gros, uns ulls clars o uns llavis gruixuts. De la mateixa manera, el cabell o el pentinat que duem ajuden a crear una imatge de nosaltres mateixos que a vegades no es correspon amb la que nosaltres volem donar. Això passa quan ens arrangem el cabell sense tenir en compte la forma de la nostra cara. Volem que ens quedi bé el tallat i que a més, ens dissimuli aquells petits defectes i/o ens ressalti les faccions més atractives. Existeixen diversos tipus de rostres i, per tant, diferents tallats de cabell que, tot i que no sempre, acostumen a adequar-se a la forma de la cara. Per conèixer la forma del vostre rostre només us heu de posar davant d'un mirall i amb un pintallavis resseguir les línies de la vostra cara. Si estàveu disposades a canviar de look, aquest és el moment!

Cara quadrada. Per a que no se us marquin tant les faccions és millor dur el cabell llarg i amb molt volum. No és recomanable portar-lo lligat ja que aleshores es marca més la mandíbula. Les metxes són un bon remei per allargar la cara i que no sembli tan quadrada. Les arracades en forma d'anella també us quedaran molt bé. Eviteu portar mitja melena recta a l'estil Cleopatra.

Cara allargada. Heu d'aconseguir un pentinat que doni amplitud a la vostra cara. La permanent o els rissos ajuden a arrodonir el rostre i poden ser una bona opció. Heu de mirar de tallar-vos el cabell de manera que la part superior de la vostra cara tingui volum i evitar les melenes llargues i llises. Podeu posar-vos serrell recte o escalat.

En forma de triangle. Us afavorirà el cabell llarg o una melena despentinada. No us feu la clenxa al mig i talleu-vos el cabell amb capes per tal que us doni més volum. Una bona opció és deixar-vos serrell llarg i pentinat cap a un costat. Si sou més atrevides podeu deixar caure algunes metxes escalades sobre la cara.

Cara rodona. Escolliu un tallat de mitja melena, a l'altura de la vostra mandíbula i sense gaire volum. Si no us convenç, proveu amb donar volum a la part superior de la cara per allargar el rostre, sobretot si teniu un cabell molt llis. Feu-vos la ralla al costat, us quedarà molt millor que si us la feu al mig. El cabell llarg també us pot quedar bé.

Data de Publicació 20 Gener de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " estètica "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.