Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 3 + 2 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Tendències

Enrere

Fes del teu menjador un espai ampli i acollidor

1 fotos

El menjador és l'espai de casa nostra on més esforç posem en decoració. Allí rebem la família, els amics i sovint també es converteix en una sala d'estar. L'objectiu, la majoria dels casos, és el mateix: que sigui un lloc ampli i que resulti acollidor per als convidats. A vegades tenim un menjador amb bastants metres quadrats, el problema és que el tenim atapeït amb tots els mobles i accessoris que necessita: cadires, taules per menjar i per prendre el cafè, moble per la televisió, l'equip de música...

L'espai serà sempre el mateix, a no ser que decidim fer obres i fer-lo més gran, però amb alguns trucs podem fer que el menjador que tan petit ens sembla resulti espaiós i ben decorat.

El color

La lluminositat d'un espai és essencial per donar sensació d'amplitud. Per repartir la llum que entra a casa nostra, ja sigui natural o artificial, el més recomanable és pintar les partes amb colors clars: crus, pastels, beix...Si el voleu pintar blanc, afegiu-hi unes gotes de blau, us donarà lluminositat i frescor. Si a més d'això doneu algun toc més fosc a la sala, com per exemple les cortines, obtindreu sensació de profunditat.

Reflexes

Els miralls són una bona opció per multiplicar la llum, però hem de tenir en compte que el marc ha de coordinar amb la resta d'elements del menjador.

Multifunció

Que un moble tingui diverses funcions és el desig de tota persona interessada en tenir espai. Per exemple, una taula baixa pot servir per prendre el cafè o per asseure's i a més es pot aprofitar l'espai de sota per guardar-hi tamborets petits o pufs. Les taules niu (doble taula) o els pufs quadrats i buits de dins també són bones opcions.

Emmagatzematge a la vista

Un bon sistema d'armaris és imprescindible per no tenir tots els utensilis, accessoris, etc. a la vista. És aconsellable utilitzar-ne de tipus mòdul per adaptar-los a l'espai que hi hagi lliure. També es pot combinar les vitrines i fronts oberts a les parts superiors i opaques a les inferiors.

Petits consells

Hem d'intentar evitar els mobles foscos, ja que donen sensació de pesadesa. Les fibres artificials o naturals estan considerades com els que més lleugeresa visual tenen. D'altra banda, escolliu sofàs amb els peus a la vista per deixar espai a sota i aconseguireu més lleugeresa. A més, les taules no haurien d'obstaculitzar el camp visual, pel que tenir la superfície de vidre és una bona opció. Per últim, recordeu que és millor tenir diversos focus de llum i de baixa intensitat que un de sol amb molta intensitat.

Data de Publicació 06 Gener de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " decoració "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.