Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 4 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Tendències

Enrere

Les destinacions amb platja continuen sent les més sol·licitades

1 fotos

Les altes temperatures i la possibilitat de refrescar-te amb un bon bany mentre els nens juguen a fer castells a la sorra fan que els que se'n van de vacances escullin una ciutat que tingui platja. A més, Espanya té molts kilòmetres de platja i n'hi ha que són especialment boniques, i en època de crisi n'hi ha que no volen agafar cap avió i estalviar-se així el cost del vol. Les destinacions més usuals són les illes Canàries i Balears, tot i que n'hi ha que prefereixen quedar-se a les costes Daurada, Brava o Azahar, a Peníscola.

La crisi econòmica no ha afectat tant a les destinacions escollides per passar les vacances sinó la quantitat de diners gastats: enlloc de marxar una setmana sencera, marxen cinc dies. El que sí ha canviat són els descomptes. "Aquest és l'any de les ofertes i les promocions", deia la propietària d'una agència de viatges d'Alcarràs. I és que avui per avui és comú trobar moltes companyies que fan ofertes on, per exemple, els nens no han de pagar, sobretot en vols xàrter. Una tendència molt clara, sobretot en els viatges en família, és buscar el Tot inclòs per tal de no gastar més del previst i per a que no hi hagi cap contratemps, a banda de buscar també activitats per als més petits com clubs infantils.

El creuer també és una opció que cada vegada està tenint més adeptes. La majoria se solen fer pel Mediterrani, per suposat amb el Tot inclòs i amb un club infantil per que els pares també puguin gaudir i relaxar-se d'unes bones vacances.

Per últim, cal destacar que la situació econòmica fa pensar a la majoria que hi haurà places buides a tot arreu, però no és així. Ara es reserven les vacances amb el mínim temps possible i sovint ja no hi ha lloc. De totes maneres, si hi ha tanta crisi, potser que ens gastem els diners al nostre país que prou falta li fan.

 

Data de Publicació 14 Juliol de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " viatges "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.