Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 4 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Tendències

Enrere

Fotodepilació làser

1 fotos

Ha finalitzat l'estiu i després del sol... És el moment de la fotodepilació làser.

El làser és un llamp lluminós que és absorbit de forma selectiva pel pigment natural del pèl, la melanina, que ho transmet fins al bulb, en el fol·licle. Aquest llamp es transforma en calor i atrofia la matriu germinativa, impedint així que el pèl torni a néixer.

· Depilació ràpida. I el millor de tot: la zona a tractar roman perfectament depilada des de la primera sessió. La depilació làser és un tractament que implica la realització de diverses sessions per a aconseguir els millors resultats.

· Depilació progressiva. Seguint el tractament indicat, podem aconseguir una depilació eficaç, progressiva i de gran permanència en tot tipus de pells, ja siguin de dona o d'home. En tot el cos.

·Depilació segura. La tecnologia làser combina una gran potència amb la delicadesa necessària per a tractar amb total seguretat fins i tot les zones més sensibles de la pell, com la cara o els engonals.

Tractaments facials

El mateix aparell utilitzat per fer la fotodepilació, també es pot fer servir per diversos tractaments facials com són l'acné, les taques a la pell, copeross, cicatrius o estries. També s'utilitza en la tècnica del fotorejoveniment.

Fotorejoveniment

La pell espatllada pel pas del temps es torna més prima i menys elàstica, així afavoreix l'aparició de línies d'expressió (arrugues). Gràcies a la tècnica del fotorejoveniment, es produeix una millora integral i gradual de la qualitat del teixit i una atenuació dels signes derivats de d'edad.

Tot el personal que opera amb equips làser per a la depilació ha d'haver rebut la formació necessària per a operar amb seguretat amb una eina d'alta tecnologia com és el làser.

 

Magda Serra

 

Data de Publicació 09 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " estètica "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.