Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 9 + 8 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Tendències

Enrere

Pilates: cos sa

1 fotos

Parlar de Pilates implica comprendre a l'home com un ésser íntegre, conscient i compromès amb el seu benestar i salut, física i emocional. "Si als trenta estàs anquilosat i en baixa forma, ets ancià, i si als setanta et sents àgil i fort, ets jove" (Joseph Pilates).

Pilates no només és una sèrie d'exercicis físics, sinó una pràctica basada en el concepte de procés, la finalitat del qual no és aconseguir un cos culturalment acceptable, sinó naturalment alineat, posturalment sa i funcionalment adaptable a la realitat quotidiana.

La consciència corporal, la concentració, el control i precisió en cada moviment, sumat a una adequada respiració i focalització del nostre "nucli de poder", són els pilars generadors de les eines vitals que ens proporciona aquest mètode per assumir-nos com un tot, capaç d'autogestionar la nostra salut.

Els objectius que sustenten l'essència del Pilates apunten a l'enfortiment, increment de la flexibilitat, i la reeducació postural, en funció de l'equilibri muscular (reforçant músculs "febles" i estirant músculs "escurçats"), i permetent reconèixer cada articulació i la complexitat de la columna vertebral.

El Pilates va dirigit a tot tipus de persones, ja que es treballa la flexibilitat i es desenvolupa el to muscular, tenint en conte la respiració i la seva capacitat de control mental.

 

Professora Núria Ribes Ribes

Data de Publicació 09 Gener de 2011
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " medicina alternativa "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.