Bústia de l'Altanto!!

Creus que darrerament ha augmentat la corrupció política?

Vots: 103Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
Agenda cultural del Baix Segrià
  • AVUI:
  • DEMÀ:
Bústia de l'Altanto!! - Suggerències i altres
El Temps
Avui
Temperatura: ºC
Humetat: %
ºC
ºC
Sortida de Sol:
Posta de Sol:
Demà
Màxima: ºC
Mínima: ºC
Bústia de l'Altanto!!

Tens alguna cosa a dir?

Queixes, suggerències, observacions, coses interessants, ... La bústia de l'Altanto!! t'escolta

Nom:
E-mail:
Comentari:
Suma( 6 + 0 )
B�stia de l'Altanto!! - Sugger�ncies i altres

Zona Rural

Enrere

Unió de Pagesos convoca per demà una concentració davant Carrefour a Lleida

Ho fan per denunciar els "abusos de la gran distribució"

  • Imatge d'arxiu d'una roda de premsa d'Unió de Pagesos
1 fotos

Tot va començar a finals del mes de desembre de 2009. Unió de Pagesos denunciava públicament davant l'Agència Catalana de Consum a Carrefour per vendre, presumptivament, fruita i mel defectuoses. A més, segons el sindicat, l'establiment ven productes lleidatans catalogant-los de segona categoria. Dies més tard era la pròpia organització de Catalonia Qualitat qui també denunciava Carrefour per vendre pomes que, segons ells, no arribaven al calibre exigit i fins i tot algunes estaven podrides i amb marques a la pell. Finalment els mitjans de comunicació publicaven que l'Agència Catalana havia dut a terme dues inspeccions a l'establiment sense detectar cap irregularitat. Es dóna la circumstància que les inspeccions van tenir lloc els dies 14 i 23 de desembre i que un dia abans de la segona inspecció, el dia 22 de desembre, el propi sindicat va comprar pomes golden que estaven podrides i que no complien els requisits per demostrar el que havien denunciat.

Arran de tota aquesta història, Unió de Pagesos va fer arribar al conseller d'Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, el seu descontent per una actuació que consideren poc diligent per part de l'Agència Catalana de Consum, que depèn d'aquest Departament. Simultàniament, el sindicat va fer arribar a Consum a Lleida una còpia de la norma sobre qualitat agroalimentària per tal que les properes inspeccions siguin eficaces.
Per denunciar el que ells consideren "abusos de la gran distribució", el sindicat ha emès un comunicat on explica que per demà tenen previstes diverses concentracions davant de supermercats de Girona, Tarragona, Santa Susanna (Maresme) i la capital del Segrià. A Lleida tindrà lloc a les 11h davant l'establiment Carrefour.

Data de Publicació 20 Gener de 2010
Comentari Article0 comentaris    Imprimir Articleimprimir
Més notícies sobre " alimentació , Carrefour , Lleida , mobilitzacions ciutadanes , sindicat agrari , Unió Pagesos "

** L'Altanto!! no es fa responsable de les opinions que puguin manifestar els usuaris.